ברור.אבל בשביל באמת להצליח. אתה צריך אותי לצידך. הם יאהבו את המראה שלי מנופפת לקהל.
W wish2 New member 10/3/13 #87 ברור.אבל בשביל באמת להצליח. אתה צריך אותי לצידך. הם יאהבו את המראה שלי מנופפת לקהל.
W wish2 New member 10/3/13 #100 שיסלחו לי הילד והמכופף אבל אני לא יכולה שלא לדמיין את שניהם משתובבים שם אחד עם השני בים ערימות הקמה והשיבולים.
שיסלחו לי הילד והמכופף אבל אני לא יכולה שלא לדמיין את שניהם משתובבים שם אחד עם השני בים ערימות הקמה והשיבולים.
J Jake Speed New member 10/3/13 #103 שירת נשים זה אסור והדבר הזה שאת מדברת עליו, שיקרה על רקע השירה שלך, הוא כל כך נורא שאני אפילו לא רוצה לחשוב עליו, לא כל שכן לצפות
שירת נשים זה אסור והדבר הזה שאת מדברת עליו, שיקרה על רקע השירה שלך, הוא כל כך נורא שאני אפילו לא רוצה לחשוב עליו, לא כל שכן לצפות
א אשת השמש האדומה New member 10/3/13 #49 מעולם לא זכיתי לחוות את נחת ידו של המורי?! מועצת התימנים צריכה לשלול לך את יוגב.
ס סוקרטס פה New member 10/3/13 #57 מה יש לך, יגדיל תימן ויאדיר ! אני דואג שלכל תימני תיהיה אישה הגונה עם יצרים מיניים
ס סוקרטס פה New member 10/3/13 #71 למה לא ? הייתה צריך לראות אותי דואג לאיזה פולניה אחת לפני שבועיים ממש יחס אישי ואוהב
ס סוקרטס פה New member 10/3/13 #78 דווקא גולמן זה אחלה, כי היה כולם יודעים איפה מחביאים את הגולד אין דא פאנס