סיפור קצר על עונג שבת
בקיצור אני ב11 בבוקר של שבת נותן שנ"צ (שנת צהרים)
בדרך כלל יש לי חלומות נבואיים (לחיי האישיים)
הפעם היה חלום (שהייתי רוצה שיהיה נבואה)
ומה היה בחלום, אלו הדברים
אני נמצא באיזה בית ברחוב קינג ג'ורג' (כבר אנחנו שמים לב שהקינג מיצג אותי)
בקיצור זה בית מוזר כזה שיש בו המון אנשים, ואני אומר לחברה שם שלום ויורד למטה, בדרכי למטה את מי אני רואה ? (וזה הפאנצ' ליידיס אנג ג'נטלמן)
האחת והיחידה בר רפאלי, בכבודה ובעצמה, אבל שם בבית היא כאילו לא היתה בקטע סלבי, כי זה היה כמו בית שכולם מכירים את כולם כזה,
ואני יורד במדרגות, וחולף על פניה, מבלי אפילו לסובב את הראש, (כי גם במציאות היא לא כזו אי אי אי עבורי, כוסית ויפה והכל, אבל לא בהגזמה שעושים אותה, ביום יום אני רואה יפות ממנה)
טוב, בקיצור היא לא הכירה אותי, כי אני הייתי חדש בבית (+תימני בבית של אשכנזים)
טוב קלטתי שהיא קלטה שלא שמתי עליה, ואני יורד למטה ועוצר רגע לקחת משהו מאיזה חדר (בשביל לתת לה זמן להכין איזה תרגיל למשוך את תשומת ליבי)
בקיצור אני יוצא מהחדר והולך לקראת היציאה ששם יש ספה, והיא שוכבת על הספה, (והיא בבגדים דקיקים כאלו כמו היא היתה שמה רק בבית שלה, משהו סקסי ברמות)
ואני מתקדם לעברה, מסתכל עליה כאילו היא עוד איזה מישהי שאני לא מכיר, ואני חולף על פניה מבלי להביט לאחור בכלל
ואז היא עוצרת אותי, והיא מתחילה לדבר איתי בקטע של למה אתה לא מתיחס אלי, ופשוט התעלסנו שם על הספה
היה מדהים, קבלי ח"ח ברוש, זה היה אחד הנישנושים הטעימים שהיו לי
אני גם רוצה להודות לכל כלי הדם שמספקים דם למוח, ולכל הנירונים והאלקטרונים והזרמים החשמליים שפועלים במוח בעת השינה, תודה רבה לכולכם
ותודה רבה מיוחדת לחודש אדר, משנכנס לבר מרבים בשמחה
שבוע טוב לכולכם