שבוע טוב- התעצות תחפושת פאוור רינג'ס
הקטן רוצה להתחפש לפאוור רינג'ס.
אחרי שהוא הפנים את העובדה שאני לא מתכננת לקנות לו תחפשת במאה שבעים שקל, ואת העובדה שהשנה הצע התחפושות הזולות דל מאוד עד לא קיים (בשנה שעברה היו המון)
הוא ניאות לתת לי לתפור לו את התחפושת-
ואני שעדיין נפעמת בכובד האחריות שהוטלה על כתפי- אני מנסה לתכנן כמו שצריך את תפירת התחפושת שלו.
אז הזמנתי בדים בשבוע שעבר- אבל הערב הוא צפה בתוכנית של פאוור רינג'ס בחלל והחליט שהוא רוצה להיות פאוור רינג'ס בחלל מה שאומר שכל התחפושת תהיה מבד אדום (קודם זה היה אמור להיות אדום ושחור)
שאלה ראשונה- האם מטר בד אדום (ברוחב מטר וחצי) יספיק לי כדי לתפור את התחפושת בתמונה המצורפת?
שאלה שניה- איך כדאי לתפור את התחפושת?
מה שאני חשבתי- לקנות את הגליון האחרון של גזרה עולמית כדי שיהיה לי גזרה של מכנסיים וחולצה ארוכה.
את המפתח של החולצה להפוך למפתח וי ולא עגול- ולהוסיף חתיכת בד זהב,
לקחת את הגזרה של השרוול- לחתוך את החלק העליון כמו בתמונה ואותו להעתיק לבד לבן, את שאר השרוול להעתיק לבד אדום, לתפור את שני החלקים, ואז לתפור כמו שרוול רגיל.
כדי ליצור את החלק עם האבנים הצבעוניות-
לקחת פס לבן, לתפור עליו פס של בד שעוונית שקוף- להוסיף בפנים את הריבועים הצבעוניים מצלופן, ולתפור פסים ליד הצלופן כך שיווצרו ריבועים שיכלאו את הצלופן בפנים.
את הפס הזה לתפור על החולצה עצמה. (בלי להפריד בין שני החלקים האדומים)
בשביל החגורה חשבתי לקנות אבזם בצבע זהב כמו שיש בתמונה- למשהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא אחד כזה?
ועוד התלבטות- בסדרה החליפה הזאת צמודה. אני מתלבטת אם לעשות את זה צמוד או לא. דעות ורעיונות לפתרונות ביניים יתקבלו בברכה. (אני לא מתלהבת מעניין הצמוד)
אשמח לעצות, הבהרות, מחשבות ותובנות.