שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

מאחלת לכולם שיהיה שבוע של בשורות טובות ניר ירון בן אריאלה וישראל יתעורר בע"ה ויתחיל בהחלמה כרמלה של ענתי תחזור הביתה מאוששת לילי תתחיל בהחלמה שלה בהצלחה ובאופטימיות ענתילה תחלים מפציעותיה ולכל החברים והחברות שלא ציינתי והוריהם ובני משפחתם חולים ומאושפזים, שתהיה להם הטבה מהירה במצבם והחלמה והכי חשוב שיבה הביתה. מי שמדבר עם אריאלה, אנא בקשו ממנה ליצור אתי קשר כי אני לא מצליחה נמשיך בתהילים ובתפילות בשורות טובות , טובה

באמת שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות

לניר בין אריאלה וכל החולים בפורום, שיהיה קל לבני המשפחות, הנה הגיע יום ראשון ואני נוסעת ליוקנעם עד יום שלישי,לטפל באמא שלי, יום טוב לכולם עם הרבה שמחה אור וכמובן גשמי ברכה,

hregev1

New member
נראה שיש בשורות טובות מ- ניר ירון

הרגע דיברתי עם אריאלה והיא בישרה לי שניר פקח את עיניו ליד הרופאים פעמיים וגם לה פעם אחת מחציתן והוא מגיב לכאבים, זוהי אכן בשורה טובה ונראה שהוא מתחיל לצאת מהתרדמת. הלואי !!! אריאלה נשמעת מודאגת אבל היא גיבורה אשת-חיל . אנחנו מחזיקים לה ולניר-ירון אצבעות להחלמה ולבריאות. שתמיד תהיינה בשורות טובות חני

פנינה1935

New member
מזל טוב עד 120ו

ל קבל את ברכותי אני אני מצטרפת לכל הברכות שקיבלת עד עכשיו מכל החברים והידידים שלך מ ז ל ט ו ב פנינה

../images/Emo24.gif ענק לכולם..

ושהשבוע הבא עלינו לטובה יבוא איתו רק בשורות טובות לכולם, לחולים, לפצועים, למטפלים למינהם/ן ולכל באי הפורום, שנשמע רק בשורות טובות.. ניצה.

zs1957

New member
ברוכה השבה לילי

רפואה שלמה. שמחה שאת שוב אתנו. כתבי לי במסר אישי את הטלפון שלך ואני אתן לאריאלה. אני אכתוב לך את מס' הנייד של אריאלה במסר אישי. זהבה

חמודה שלי, זו טובה

מה שלומך זהבה יקרה? שולחת לך המון חיבוקים להתראות, טובה

טילי66

New member
בשורות טובות

טובה הי. דיברתי עם אריאלה הבקשה הועברה דיווח עדכני מניר ירון מבחינה נאורולוגית יותר טוב יש עדיין בצקת בראש מגיב לכאב שלוש פעמים ביום היא יכולה לשבת ליד הבן.מי יתן ונישמע בשורות טובות מכולנו חיבוק לכולם תמי

תמי יופי של הודעה

אריאלה התקשרה אלי בבוקר ועדכנה אותי קצת גם איך הם מסתדרים שם בבית החולים בשינה ואוכל והכי חשוב שניר מתחיל להגיב ומחר, יש לאריאלה יום הולדת והלואי וניר יתעורר מחר וזו תהיה המתנה הכי נפלאה שלה אז מי שישמע עדכונים שיספר לכולנו כי מחר אני נוסעת לירושלים חיבוקים והחזיקי מעמד, טובה

למעלה