שבוע טוב לכולם

חן ב7

New member
שבוע טוב לכולם

אנ'לא יודע מה אתכם אבל אני לא מפסיק להתענג על 'שיר הוודקה' מיום חמישי בלילה[אחרי ההופעה המדהימה שהייתה] יש שם משפט קצת מפחיד שאומר יש לי נפט ויש לי זמן ויש לי גם רצון חזק לשרוף איזה בניין,יש לי רעיון אבל אין לי ניסיון-אז אני לוקח פסק זמן והולך בינתיים קצת לישון על זה' מישהו יודע מה מסתתר מאחורי המשפט ובכלל,על מה השיר מדבר....

kerensalo

New member
שיר הוודקה!!

גמני מרוצה ממנו ממש :) לדעתי כל השיר הוא בין משחקי מילים לציניות על זה שהכל דיבורים.. יש רצון אבל לא עושים שומדבר. מוזר שדווקה זה נשמע לך משפט מפחיד.. זה הבית היחיד שנשמע הגיוני.. כל השאר בכלל לא ברורים, ההיקשרים.. אבל זה מה שיפה. והקצב- לפנים!

הגורר 98

New member
../images/Emo120.gifמעניין לשמוע תשיר הזה

לי עדיין לא יצא לשמוע אותו ולפי מה שנראה לי הוא בטח כתב אותו בל//ג בעומר עמיר חוץ מסיגריה לא ישרוף כלום אל תדאג אדון חן זה בסך הכל עוד שיר נחמד אני בטוח כי ככחה זה בשירים זורמים עם מה שמתחרז טוב באותו רגע וכל אחד מבין תשיר אחרת מהאחר זה כל היופי בזה זהו אני ינסה להשיג תשיר הזה כי עוד לא שמעתי אותו לא יצא לי בטח שיר חזק כמו תמיד אבל למה הוא נקרא שיר הוודקה עמיר בכלל אוהב ערק

הגורר 98

New member
ורד בהחלט הייתי קונה

רק הבעייה שבאזור שאני גר בו קשה מאד להשיג תדיסקים של הצדיק תאמיני לי שניסיתי הרבה פעמיים לקנות ולא היה להם אז אני משיג מחברים ושומע אחלה ורד את

הגורר 98

New member
תודה לך ורד

אני גר באיזור הצפון מחדרה צפונה תגידי היכן אני יכול להשיג תאוסף ואני קונה אותו בכיף זהו שיהיה לך אחלה יום

מגןימני

New member
הגורר 98 כנס אחי

אני גר קרוב אליך כנראה את הדיסק אני מאמין שתוכל למצוא במרכז המסחרי של גן שמואל..

הגורר 98

New member
תודה מגן ימני אחלה שם

אני יבקש מאחותי לקנות לי אותו היא ממש קרובה לגן שמואל תודה אחלה אתה

למעלה