שבוע טוב לכולם.

חן ב7

New member
שבוע טוב לכולם.

ידוע למישהו אם בקרוב עומד לצאת לאבי אלבום חדש? לי אישית מאוד מפריע שאנשים טוענים שהוא רוכב על ההצלחה של אחיו עמיר. הוא יוצר לא פחות טוב מעמיר,וצריך לפרגן לו יותר...חשבתי על רעיון! נארגן אנחנו בתיאום עם נבל עשור או עם מי שצריך(אולי ורד תפנה אותנו)הופעת סולו של אבי,אולי עם ליווי הנגנים של עמיר אפילו.אבי מוכשר מאוד וצריך לתת לו קרדיט יותר... עם כל הכבוד שהוא זמר ליווי של עמיר-ויש כבוד,מגיעה לו במה לבד אני חושב. מי שיכול לעזור במשהו שיעזור בבקשה.

odery

New member
וואו איזה רעיון גאוני

איך לא חשבו על זה קודם.. נארגן לו אנחנו הופעה.. בלי קשר לזה שהכרנו אותו דרך עמיר או משו.. סתם כי עברנו מתחת לחלון המקלחת שלו... סורי על הציניות אני מבטיחה שזה מגיע מלב שמאד אוהב את אבי הכותב אבי המלחין אבי המבצע או אבי הסתם כדרך אגב פורט על המיתרים בצורה מעוללללה. אבי לא רוצה להופיע. ואם זה לא עושה לו טוב..גם לנו אוהביו זה לא יעשה טוב.

חן ב7

New member
גברתי הנחמדה אודליה,

אני בטוח שחשבו על זה קודם,רק חשבתי יותר לדרבן את העניין.עכשיו שאת אומרת שזה רצונו ולא נוח לו להופיע אני מבין יותר. היית יכולה לענות אחרת ולא בציניות..

avivee

New member
אחי

תאמין לי שאם היה בא לו להופיע הוא היה מופיע..

אבל עדיין

אשרייך על הכוונות הטובות, גם אני מאוד אוהב את אבי, הייתי רוצה שהוא יופיע אבל מתוך רצון שלו לא שלי, ובאמת ממש חבל שלא מעירכים את הבן אדם כמו שצריך אני עצוב בישבלו, צריך לתת למוכשר הזה יותר מקום.

קסם אחד1

New member
רעיון מדהים....! אבי ענק בעיניי...!

רעיון טוב. יש לי את שני האלבומים של אבי....ואני פשוט נהנה! בהופעות של עמיר אבי היה שר במתארח. לצערי, בהופעות שהייתי בשנתיים האחרונות של עמיר--אבי לא שר... אני מאוד אשמח לראות את אבי בהופעה... או לפחות ש"יתארח" שוב בהופעות של עמיר.... כל מי שאומר שאבי רוכב על ההצלחה של עמיר פשוט מדבר שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוד אשמח...אבי ענק בעיניי...לא פחות מעמיר... :)

למעלה