שבוע טוב לכולם .

שבוע טוב לכולם .

מיכל אך עבר היום? חשבתי עליכם היום... מתארת לעצמי שהיה מקסים ועם רגשות מעורבים, ארועים כאלה מצפים אותנו בהמון רגשות .. מאחלת לכם נחיתה קלה ומהירה לחיי השגרה .. ולבר המצווה מאחלת שכל שיבקש לו יהי.... שלכם טלי

מיק41

New member
לילה טוב

טלי, תודה על המחשבה. היה יום עמוס מאד נפשית. אלון בן הבר מצווה ברגע שקרא את הדרשה(משפטים על אבא שלו) פרץ בבכי היה לו קשה להמשיך.כמובן שגם אני בכיתי. הבן הגדול גם היה מאד קשה, כל הזמן יצא, היה כולו לבן, וכמובן גם בכה. לא יודעת למה היה הפעם יותר קשה מהבר מצווה של הבן הגדול. בכל מקרה היה מאד נחמד. עברנו חצי. מחר האירוע. מותשת ועייפה..... שיהיה שבוע נפלא מיכל

לילה טוב

מיכל יקרתי, באירועים הכל צף ועולה .. מקווה שהתפרצות היתה היום ולמחר תגיעו נינוחים ורגועים יותר .. לכי תנסי לנח לקראת מחר , ושתהיה לכם חגיגה מלאת שמחה ואושר .. כל כך הרבה השקעה ורגשות ... והכל נגמר בכמה שעות .. וסומכת עלייך שיהיה נפלא שלך טלי

לבנדר3

New member
למיכל שלום

חשבתי עליך היום על האסצויה הלא קלה שהיא בעצם די קשה חזקו ואמצו

ולפתיחת שבוע עם חיוך

זלדה סבלה שנים מכאב ראש כרוני, פנתה למומחה שיעזור לה. "דר`, שנים שאני סובלת מכאבי ראש, מה לא ניסיתי..." "ראי, הטיפול מאוד פשוט חזרי ארבע פעמים כשאצבעות ידיך על רקותייך "אין לי באמת כאבי ראש, אין לי באמת כאבי ראש "" האישה מבולבלת מהצעת הרופא מפקפקת ביעילותה, יצאה ממנו וירדה במעלית כשהיא בכל זאת ממלמלת לעצמה, "באמת שאין לי כאבי ראש, באמת שאין לי כאבי ראש" לפתע היא שמה לב שכאבי הראש נעלמו .... חזרה מיד לרופא "דוקטור", לוחשת היא לרופא, "יש לי עוד בעיה קטנה, לבעלי יש בעיה, בעלי אימפוטנט." שילחי אותו אלי הוא משיב, זו ממש לא בעיה... אחרי כמה ימים הבעל הולך לרופא, חוזר הביתה, מתנפל על אשתו, קורע אותה כמו נער צעיר ורץ לאמבטיה, חוזר אחרי כמה דקות ושוב קורע אותה, וכך חמש-שש פעמים... ועוד כוחו במותניו ... האישה המומה מיכולותיו הנפלאות, סקרנית היא מציצה דרך חור המנעול ומביטה אל בעלה ... הוא עוצם עיניו וממלמל, "היא לא באמת אשתי, היא לא באמת אשתי..."

למעלה