שבוע טוב לכולם

שבוע טוב ובוקר טוב ...

היום קמתי בשלוש ..יותר נכון המיטה זרקה אותי:-\P ... פתאום ,באמצע חלום חשתי חבטה חזקה
... צנחתי מהמיטה ארצה .... כאבים ...מסביבי השמיכה... זומביט לגמרי ...מבולבלת ...המיטה לא רוצה בי
לחזור לישון לא הצלחתי ... להפריע למחשב לא רציתי ... לקחתי ספר והתחלתי לקרא ,בעבר קראתי המון ... לאחרונה לא הצלחתי להתרכז בקריאה ... והיום חזרתי לעולם הספרים
עולם מופלא העולם הספרותי ... ועוד הבוקר יצאתי לטייל וחזרתי עם שסק ופיטנגו שקטפתי מהעץ ... הולכת להפתיע משהו עם הפירות ... ושמחתי לגלות שעצי התות השחור מתחלים להצמיח עלים אחרי הנשירה .. ובקרוב יהיה פרי ..ועוגות ...וריבות ...
שבוע טוב לכולם ...

פשו שי ת

New member
בוקר טוב

מאחלת לכולנו שיהיה שבוע טוב שבוע מבורך שיהיה אביב גם אצלינו והמון פריחות חדשות יפרחו .המון אהבה...חגית

חחח מיכל ...

אני חוששת שהמעקה ישבר .... אכן שגרים במושב יש שפע פירות מסביב . ,הבעיה שאני לא אוכלת פירות .אבל התידדתי עם בעל משק שבשורות בן עצי הפרי , מנצל את השקיה ,וזרע שפע של ירקות לתצרוכת הבית ,ואני מוזמנת בכל יום חמישי לקטוף ,פלפלים חצילים ,חסה ומלפפונים ... היום בדרכי לצרכניה פנתה אלי אשה ושאלה אם אני צריכה שושנים... שאלתי למה?...אמרה שהגנן מגיע לטפל בשיחי השושניםהלא מרוססות ויש הרבה מאד פריחה ולה יש דיי ריבות שאני יכולה לקחת עלי כותרת ולעשות ריבה ....וגם נתנה מתכון ...וטעימה מהריבה שלה ...עכשו המרקחת מתבשלת והריח משגע ...

שבוע טוב ויום נהדר

אני לא ישנתי כל הלילה , קודחת מחום וכאבי בטן כל היום ובלילה הרגל הימנית החליטה להתכווץ מעצמה , מקפיצה אותי כל פעם מחדש ב6 נכנסתי למקלחת חמה אולי זה ירגיע את הגוף, בשעה 6 וחצי התקשרתי לפזיוטרפיסט שעוזר לי הוא הגיע רק ב8 וחצי ועבד על הגב המכווץ ואני צורחת מכאב אבל זה עזר , הכאב ברגל פסק וכאשר הכל נרגע ב9 וחצי נכנסתי למיטה ונרדמתי כל כך טוב עד שהטלפון העיר אותי לקראת הצהריים שהכאב נרגע ונכנסתי למיטה הודתי לאל שאני מסתדרת לבד, כי אחרת איך הייתי מתמודדת כל הלילה נוכחתי לדעת שהשעות של הלילה יותר קשה להתמודד שאץת לבד ועדיף לא לישון , לקרוא ספר להקשיב לרדיו ואפילו לגלוש במחשב זה עדיף מאשר לנסות להרדם ולקפוץ כל כמה דקות , כי שאת פעילה עוצמת הכאב פוחתת ועכשיו שחוזרים לשגרה אני אחזור להתעמלות ופזוטרפיה לעמל את שרירי הגב , בעיקר מתיחות עם מכשירים כי זה מה שומר על גב פעיל , ועושה זרימת דם טובה בכל הגוף

שבוע טוב ומוצלח../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo145.gif

היום, בשעה טובה, לאחר חודש בבית, הבאתי את נסיכתי לביה"ס, כולם התרגשו לקראתה (לא בטוחה שהיא התרגשה לקראתם
)... אח"כ נסעתי עם הבן שלי למשתלה, בחרנו ביחד, פרחים חדשים לאדניות שמסביב לקבר, ונסענו לבית הקברות, למקם ולהשקות את האדניות החדשות, שבוע הבא יום הזיכרון ובחודש הבא האזכרה הפרטית - שיהייה הכל יפה וחדש... שיהייה לנו שבוע טוב

למעלה