שבוע טוב לכולם !

שבוע טוב לכולם !

אני נשוי 10 שנים ,יש ילדים ,כשהתחתנו הייתי חרדי ,ולכן אחרי 3 פגישות של שעה ,נסגר העניין למזל"ט... כבר בלילה הראשון חטפתי הלם ויאוש כשהבנתי ,שאני לא הולך לקבל על מגש של כסף, את מה שנתנו לי לחכות לו שנים ארוכות...בקיצור נמרץ ,רוב הזמן במשך כל השנים היא יבשה אותי ,מכל מיני סיבות משונות.וגרוע מזה אפילו ,שהיא לא מטפחת את עצמה מספיק ,בלשון המעטה .ויש עוד ענין ,שהיא לחצה עלי בטירוף לעשות הרבה ילדים,עד שהיה עדיף לי כבר להסכים ,וזה אפילו ששנינו יודעים שאין לי עצבים לזה. (גם ברגעים אלו אני צריך להתמודד עם שני ילדים שמפריעים לי לכתוב)ועוד דבר ,שיש לה נטיה להפיל עלי את העול בכל תחום.זה בא לה מאמא שלה.כמובן שהלכנו ליועצים וכו' אבל אם הטיחו בה ביקורת הכל התפוצץ.אחרי הכל ברור ששום דבר לא נובע מחוסר אכפתיות ,כי אני רואה שכואב לה שאני סובל בגללה .לפני כמה שנים הודעתי לה שאני יוצא בשאלה ,והיא אמרה שאם לא ידעו מזה אין לה בעיה.והיא אומרת - וככה גם נראה לכאורה -שהיא אוהבת אותי. הבעיה שאני כל הזמן חושב שאם הייתי מאמין כמוה,דווקא היתה לי בעיה אם היא היתה יוצאת בשאלה , כאילו אני מרגיש שזה עומד בינינו.למעשה , היום אני מרגיש אליה קשר חזק ,ומשהו כמו אהבה בגלל שהיא מראה לי אהבה ,אבל מצד שני יש לי הרבהש כעס ,והרגשה שהיא דפקה לי תחיים , וגם דחייה, שקיימת גם כשהיא כבר כן מטופחת.בכל אופן לא נראה לי מציאותי להתגרש, מאלף סיבות. אז מה אתם אומרים על זה ? בתודה מראש !

שילה1

New member
אי חושבת שאתה נמצא קצת בבלבלת,

וטוב תעשה עם תלך לכמה שיחות עם איש מקצוע,להתחלה. אחרי שתבין מה בדיוק קורה לך ולמה,תוכל להחליט על המשך. ואם זוגתך תצטרף-הרי שיש סיכוי שתרויחו שניכם!

מריוס זכריה

Member
מנהל
מסכים עם שילה

נשמע שאתם כן אוהבים, למרות שיש קשיים שונים. אהבה זה לא דבר ש"הולך ברגל", ואין אהבה בלי קשיים. אני לא חושב שהיא דפקה לך את החיים! מן הסתם חיתנו אותה איתך בדיוק עמו שחיתנו אותך איתה... מי שאשם, אולי, זאת שיטת השידוכים שלא מאפשרת מספיק היכרות לפני החתונה. אבל היא בטח לא אשמה בזה, כמו שאתה לא, ובטח היה לה לא פשוט למצוא את עצמה עם איש זר שרוצה ממנה מין - בלי שיש לה מושג מה זה... האם חשבת על זה? כמו ששילה1 כתבה לך, אתה אכן נשמע קצת מבולבל - מה שטבעי. עצתה נשמעת לי טובה. מריוס

תודה לכם !

אבל למה אם אני מתאר בבהירות -תקנו אותי אם אני טועה- מצב מסובך, זה אומר שאני מבולבל ?! אני אשמח להשתכנע שזאת הבעיה .

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא התכוונתי לשום דבר מעליב או ביקורתי

כשיש מצאיות מורכבת, והיא גורמת לנו לרגשות סותרים, אנחנו מבולבלים. זה לא אומר שום דבר שלילי עלינו. החיים מבלבלים. המצב שלך אכן מורכב, וקשה לך להתמודד איתו, כי אתה חווה רצונות ורגשות סותרים, וזאת הגדרה של בילבול. זאת לא השמצה או עלבון. אם המילה "מבולבל" מתפרשת אצלך בצורה אחרת, אני פשוט מתנצל. לא הייתה לי שום כוונה לומר שאתה לא בסדר, ואני אשמח לחזור בי מהמילה. מציאות מורכבת כמו שלך, דורשת כלים חדשים להתמודדות, ומודעות חדשה. מריוס

שילה1

New member
לפעמים כשאנשים נמצאים במצב מורכב,ממספר רב של

אלמנטים רגשיים ,הגיונים ואחרים,הדבר מבלבל.כלומר:קשה לראות את המכלול,קשה להחליט ועוד יותר קשה לבצע. במצב שכזה,,לעניות דעתי,מעט שיחות עם איש מקצוע יכולות להועיל. ואין בכל האמור לעיל העברת ביקורת או חלילה נקיטת עמדה ביחס להיותך אדם ערכי או אחר.נהפוך הואףעצם הגעתך לעאן,מוכיחה כי אדם ערכי אתה,שמשפחתו מאוד חשובה לו,ולא אכנס כאן לויכוח על הדרך בה הכרת את אשתך,עובדה השייכת לעבר. פניך הרי לעתיד,ולצורך כך-הגעת לכן,וכל הכבוד לך על כך,ועל החשיפה. מקווה שהוספתי מעט על דברי קודמי.

czar

New member
סיפרת וענית

אתה מבין שאתה בדרך ללא מוצא, על אלו אפשרויות חשבת?

למעלה