שבוע טוב לכולם

כינרת123

New member
שבוע טוב לכולם

בא לי לשתף במשהו קצת מוזר שקרה לי (זה קרה לפני שבועיים) היה לי חלום על אשה שלוקחת את ידי ,מסתכלת על הקווים שבכף היד ואומרת לי משהו לא ברור עליהם. אותו קו ברור שעליו היא דיברה בחלום לא קיים במציאות על ידי. הדבר הראשון שעשיתי בבוקר זה להתסתכל בידי ולבדוק האם אכן הקו הזה נמצא שם . הסתבר שלא. ועכשיו חוזרים למציאות. בזמן האחרון יש לי כאבי גב בלתי מוסברים ,עשיתי כבר כמה בדיקות וטרם גילו מה מקור הכאב. כמה ימים לפני החלום קבעתי תור לאורתופד שמועדו היה לעוד שבועיים אך במקרה, או שלא ,חמותי אמרה שיש לה תור באותו היום לאורתופד מעולה והציעה שאבוא איתה יחד. הצטרפתי אליה בשמחה .ההמתנה לרופא היתה ממושכת ובניתיים דיברנו עם אשה ובתה שישבו גם כן בהמתנה לרופא. מולינו ישבה גם בחורה צעירה עם ילד קטן שאני חייבת לציין שהיא נראתה לי מוזרה בחיצוניותה . בעודנו מדברות עם האשה על הבעיות שיש לבתה ברגליים וכו... הבחורה הצעירה מתערבת ומפגינה ידע בבעיית הילדה . היא טוענת שלמדה קצת רפואה ולכן מבינה בזה. המשכנו בשיחה ואותו אישה סיפרה איך מטפלת אחת עזרה לה לסדר את המחזור בעזרת הידיים - ריפוי בידיים. אני אמרת שזה רייקי וכאן שוב הצעירה מתערבת ואומרת זה לא רייקי ,יש אנשים שיש להם כוחות ביידים ואפשר לזהות אנשים אלו עי הסתכלות בכריות האצבעות שלהם. לאנשים אלו יש בליטות בכריות. פתאום היא קמה לעברי ,לוקחת את ידי ומסתכלת . באותה שנייה החלום שחלמתי ערב קודם קפץ מייד לראשי והופתעתי. הסתכלתי על חמותי ואמרתי לה שחלמתי את זה חחחח. חשבו שאני משוגעת . בקיצור היא אומרת לי , תראי יש לך את הבליטות האלו ומשווה בין הידיים שלי לאלו של חמותי והאשה השנייה לא היה ספק שלי יש בליטות בהשוואה לידיים שלהן. ואז היא אומרת לי " את מבוזבזת ,למה את לא עושה עם עצמך כלום? יש לך כוחות בידיים ובכלל את יכולה ויודעת לעשות איתן הרבה דברים. את לא עושה בשביל עצמך כלום וחבל ... היא גם ידעה מתי ילדתי ועוד ועוד ועוד דברים על חיי האישיים שהייתי בהלם! גם על חמותי היא אמרה דברים על חייה האישיים והכל היה נכון . היה לה מבט מוזר בעיניים כשהסתכלה עלינו כאילו לדלות את המידע . מה את חושבת על תופעה? את חושבת שמה שהיא אמרה על הבליטות זה נכון? מקווה שלא בילבלתי לכם את המח יותר מידי סתם רציתי לשתף.

למעלה