איזה ימים מיוחדים
איזה ימים מיוחדים 10 ימים האחרונים ימים של פשפשוש בנשמה ברובד הכי עמוק שלנו. ימים של חשבון נפש עם עצמ איפה טעיתי?איפה היתי בסדר?איפה היתי בת טובה,אמא,חברה. ימים של חיבור חזק לבורא עולם שלי. יאללה עם לא היה ל אלוהים בחיים. איך היתי נשארת אשה אומללה וכועסת. אני אשה עם המון פגמים ולפעמים בגלל הפגמים שלי אני שופטת את עצמי למאסר עולם אם עבודת פרך. כמה זה קשה לסבול מקנאה,הכחשה,ריכוז עצמי,חוסר כנות,אובססיה כפיתיות במחשבה ונעילה. רחמים עצמים איך אני אוהבת להתבושש בבוץ הזה,והכי נהנת שאני סובלת וואלה. אז כמה טוב שיש ל אלוהים בחיים שנותן לי תקוה ,אהבה,אמונה,סבלנות,סובלנות,תפלה,חוסר שפיטה,והאמונה שהוא אית באש ובמים ולא משנה מה אני עוברת בחיי. אז זה המקום להגיד אלוהים שלי. סליחה מעומק של הלב אם חלילה פגעתי בך. סליחה שלפעמים אנ לא מקשיבה לך ופועלת מהמקום של החולי שליי. סליחה שלפעמים אני לא מאמינה שאתה תוכל לסדר את הדברים בשבילי יותר טוב. סליחה שלפעמים קשה לי לסמוך עליך ולבטוח בך. סליחה אם פגעתי בין אדם לחברו,באימי ,בילדי,במקום העבודה. והכי חשוב למד אותי לסלוח לעצמי . למד אות שלטעות זה אנושי אבל סליחה לעצמי ולסובבים אותי זה מתנה שלך אלינו . זה כמה אתה אוהב אותנו,והכנס בי בבקשה את אהבת לרעך כמוך אלוהים שלי . כי הכי קל ל זה לכעוס ולשמור טינה ולפגוע איפה ומימי שנפגעתי. אז סליחה אלוהים של. ותודה לך על הכל. גמר חתמה טובה לכולם. ואם פגעת אז סליחה מעומק הלב.