|:שבוע טוב לכולם

עליזה 63

New member
רק להיום

בקשו רחמים, לא צדק "לרבים מאתנו יש קושי להודות שפגענו באחרים, בגלל שחשבנו שהיינו קורבנות של ההתמכרות שלנו... אנחנו משאירים בצד את ההצטדקויות ואת הרעיונות של היותנו קורבנות." טקסט בסיסי, עמוד 37 החיים שלנו מתקדמים לא רע. המצב טוב. עם כל שנה בהחלמה, אנו זוכים במתנות חומריות ורוחניות נוספות. יכול להיות שיש לנו קצת כסף בבנק, מכונית חדשה, מערכת יחסים בעלת-משמעות. יש לנו קצת ביטחון עצמי, והאמונה שלנו בכוח עליון הולכת וגדלה. ואז משהו קורה. מישהו פורץ למכונית החדשה שלנו וגונב את הרדיו או שבת הזוג לא נאמנה. אנו מיד מרגישים כמו קורבנות. "איפה הצדק?" אנו בוכים. אבל, אם נבחן היטב את ההתנהגות שלנו, נראה שעשינו בדיוק מה שעשו לנו. אנו מבינים שאנו לא רוצים צדק, לא לנו ולא לאחרים. אנו רוצים רחמים. אנו מודים לאל האוהב על ההבנה שזכינו, ומקדישים זמן כדי להעריך את כל המתנות היקרות שההחלמה העניקה לנו. רק להיום: אתפלל לרחמים ולא לצדק. אני אסיר תודה על ההבנה שבה זכיתי, ואני אתייחס ברחמים אל אחרים.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

לוקח רק עשר דקות למצוא באחרים את הפגמים שאנו מפספסים בעצמנו כל החיים. מעולם, אף לא לרגע, לא ראיתי ברור את תוך תוכי אני; ובכן, איך רוצים אתם שאשפוט מעשי אחרים?
- מוריס מטרלינק אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע פורה ואיכותי../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על הבחירה לחיות וליהנות מהחיים בדרך NA, על חברותא, חדרים, תחושת שייכות וביחד. על שיש מי שמאמין בי, מוכן ורוצה לעזור לי גם כשאני לא פעם מסתייגת ומלאת ספקות, על שיש מי שמחזיר אותי לשפיות. על משפחה תומכת ומפרגנת ועל בן זוג מחבק ואוהב. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, על סדר יום וחופש בחירה, על אומץ וכנות כמיטב יכולתי, על נכונות לשינוי ועל עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ותשעה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם. אז החליפו את השעון ונדמה היה לי כל כך מאוחר כשקמתי... לא הבנתי מה פשר הרעש בחוץ, כאילו כל העולם כבר בעיצומו של יום עבודה ואני עדיין במיטה. בסוף, כולה 7 בבוקר, ומתחת לבית קצת עובדים בכביש. עד לא מזמן ייחלתי ליום יומייים של שינה בלי שעון, ועכשיו נדמה שזה לא ממש מסתדר לי, משהו חסר. כשהתעוררתי עם שעון מעורר
זה היה אחרת. הייתי קמה רגועה יותר, יודעת מה ולאן אני צריכה ללכת, גן החיות בראש עדיין היה רדום ורגוע. עכשיו, כשאני בלי השעון הם קמים לפני... מעירים אותי עם ים של מחשבות וסלט בראש. מחשבה קופצת לתוך מחשבה בלי סדר או הגיון, ולוקח איזה רבע שעה להבין מה קורה בכלל. מסקנה? לא חשוב מתי אני צריכה לקום, רצוי להתעורר עם השעון
מאחלת לעצמי שבוע מצויין של עשייה ואיכות. מרימה תפילה שתסתדר לי העבודה שאני אמורה להתחיל היום, שאלוהים שלי ינחה אותי להגיע לאן שאני צריכה. שבוע של שמחת חיים, אהבה וחופש לכולנו. אוהבים

אוהבת../images/Emo24.gifעייפה../images/Emo199.gif ואסירת תודה../images/Emo23.gif

בבוקר, איחלתי לעצמי שבוע של עשייה ואיכות, הרמתי תפילה לאלוהים שלי שתסתדר לי העבודה... עכשיו אני רוצה להביע את אסירות התודה שלי לאלוהים שאוהב אותי כל כך... כרגע חזרתי מהעבודה
וואלה, מה אגיד ומה אומר. ים של זמן לא עבדתי מול מחשב (בשביל כסף כאילו
), והיום הסתדר לי בדיוק כמו שרציתי. יצאתי מהבית בעשר בערך לבדיקות שתן כרגילף ומשם הלכתי לראיון עבודה. קיבלו אותי במקום, ושוב נוכחתי שכל המלחמות זה רק בראש שלי (מה עוד חדש?
) כל היום ישבתי להקליד נתונים למחשב, בשקט, עם כוס קפה לידי ופעם בשעה ומשהו הפסקת סיגריה. עם הספק של ארבע בחורות יחד. כל מה שנערם על השולחן במשך שלושה שבועות - סיימתי היום. קיצר, נהניתי לאללה, ואני גם אקבל על זה כסף
ועוד יותר מגניב שמחר אני קמה עם השעון
שוב, ככה שגן החיות יתעורר אחרי. תודה לאלוהים שאוהב אותי, על ההרגשה, על שסומכים עלי, על היכולת לבחור, על היכולת ליהנות מדרך חדשה, על החיים עצמם. אוטוטו מקלחת ופגישת NA. החלמה קודמת לכל
שיהיה המשך ערב נפלא לכולללללם. אוהבתותכם מאד

שטול1

New member
בהצלחה בוחרת ../images/Emo24.gif

אני מאמין שתצליחי להראות גם לנורמטיבים את מה שאנחנו כבר יודעים אוהבים שטול

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן....

שלום.... אני מכור לאוננות.. זהו אמרתי את זה.. אבל מכיוון שגיליתי את זה במקרה אני עושה את זה שונה ע"י כך שאני מושך עצמי קדימה אחורה על המיטה. אני נלחם בעצמי בטירוף לא לגמור וזה יכול לקחת אפילו חצי שעה 45 דקות. מה שמשונה הוא שאם אני לא גומר אחרי כל זה עדיין מרגיש רגוע יותר, חוסר המנוחה נעלם (כשבעיקרון היה אמור להפוך אותי ליותר חסר מנוחה). האם פשוט פעילות גופנית יכולה להחליף את זה? אני שונא את זה, בחיים לא הייתי עם בחורה, (אבל נמשך אליהן לפני שתעלו רעיונות) וזה גורם לי לעשות דברים משונים. הייתי רוצה להפטר מזה , מהחוסר מנוחה. אני רוצה להמנע לדבר על זה עם אנשים במציאות (לפני שתציעו לך לטיפול).

planet2us

New member
מכור שלום

נראה לי שהקבועים (בעיקר קבועות) כאן בפורום כבר התרגלו לכך שכל זמן מה נכנס איזה גבר ומתלונן על התמכרות מינית כזו או אחרת. אני עשיתי את זה בעצמי בעבר. מה הן יכולות לעשות? בעיקר גברים סובלים מההתמכרות הזו ולאישה יהיה קשה לדעתי להבין את עוצמתה (או לסבול גברים כאלה). אני מאוד ממליץ לך לעבור לעמוד מספר 2 בפורום: בתאריך ה- 23.9.08 כתב 70zazu על קושי בנושא ועניתי לו שם. הייתי עונה לך באופן דומה. הייתי אומר לעצמי, לעולם הזה ולגברים בפרט, שאין ברירה אלא לפעול מול הסבל הנוראי של תלות היתר האובססיבית במין

כלומר לקחת תרופות מסויימות....

תראה, אין מצב שאני אתחתן או אקים משפחה, אני חייב למות לבד עם זה.. שמתי לב פשוט שתרופות שאני לקוח עבור דבר אחר משכחות את זה ..

אהלן מכור, ברוך הבא../images/Emo24.gif

מצטטת מתוך "הודעת המנהל" בראש הפורום: מיהו המכור? על פי "ארגון הבריאות העולמי", המכור הוא אדם העונה על שלושה מתוך ששת הקריטריונים הבאים: 1. תשוקה עזה או דחף כפייתי ליטול את החומר או לבצע את הפעילות שאליה האדם המכור (למשל יחסי מין או הימורים). 2. קושי בשליטה על כמות וזמן צריכת החומר או קושי בהגבלת זמן הפעילות הממכרת. 3. הופעת תופעות גופניות כאשר לא משתמשים בחומר או כאשר לא מבצעים את אותה פעילות (תופעות גמילה). 4. התפתחות סבילות לחומר, במובן זה שדרושה כמות הולכת וגדלה של החומר כדי להשיג את אותו האפקט או לחילופין צורך בפעילות ממכרת מוגברת. 5. הזנחה של הנאות ושל תחומי עניין אחרים בשל השימוש בחומר או הפעילות הממכרת. 6. התמדה בשימוש או בפעילות למרות מודעות המשתמש שהדבר גורם לנזק. למרות שהמונח "התמכרות" נפוץ יותר כדי לתאר התמכרות לסמים, ישנם רבים המכורים לכאורה גם לדברים יותר יומיומיים, כמו שוקולד, אינטרנט, טלוויזיה וכדומה, על אף שאי אפשר לכנותם כמכורים ממש, משום שמניעתם איננה גורמת לתופעה של "קריז" ואיננה גורמת לתופעות הגופניות והנפשיות הידועות. לכן, הפורום הנוכחי יעסוק בעיקר במכורים לסמים, כשמטרתו העיקרית היא להוות בית חם לכל מכור באשר הוא, ללא הבדלי דת, גזע ומין וגם לא סוג ההתמכרות. לשתף בבעיות ההחלמה של המכור, ולקוות שבשורת ההחלמה תגיע לכל מכור אשר טרם גילה את דרך 12 הצעדים אל האור. האם אתה חושב שאתה מכור? תמשיך לבוא, אוהבים אותך.

לא נראה לי שאתה מכור אתה רק

אוהב לאונן ואין בזה שום דבר רע אם זה לא מפריע לך לנהל את החיים כמו שצריך אולי במקום להתעצבן על זה אתה צריך לשמוח ולהנות מזה ולקבל את עצמך כמו שאתה בלי לחשוב מה אחרים עושים. אתה לא חייב להיות כמו כולם למה להילחם במשהו שעושה לך טוב ולא מזיק לך או לאחרים? אוהבים

למעלה