../images/Emo42.gifבוקר של שבוע פורה ואיכותי../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על הבחירה לחיות וליהנות מהחיים בדרך NA, על חברותא, חדרים, תחושת שייכות וביחד. על שיש מי שמאמין בי, מוכן ורוצה לעזור לי גם כשאני לא פעם מסתייגת ומלאת ספקות, על שיש מי שמחזיר אותי לשפיות. על משפחה תומכת ומפרגנת ועל בן זוג מחבק ואוהב. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, על סדר יום וחופש בחירה, על אומץ וכנות כמיטב יכולתי, על נכונות לשינוי ועל עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ותשעה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם. אז החליפו את השעון ונדמה היה לי כל כך מאוחר כשקמתי... לא הבנתי מה פשר הרעש בחוץ, כאילו כל העולם כבר בעיצומו של יום עבודה ואני עדיין במיטה. בסוף, כולה 7 בבוקר, ומתחת לבית קצת עובדים בכביש. עד לא מזמן ייחלתי ליום יומייים של שינה בלי שעון, ועכשיו נדמה שזה לא ממש מסתדר לי, משהו חסר. כשהתעוררתי עם שעון מעורר
זה היה אחרת. הייתי קמה רגועה יותר, יודעת מה ולאן אני צריכה ללכת, גן החיות בראש עדיין היה רדום ורגוע. עכשיו, כשאני בלי השעון הם קמים לפני... מעירים אותי עם ים של מחשבות וסלט בראש. מחשבה קופצת לתוך מחשבה בלי סדר או הגיון, ולוקח איזה רבע שעה להבין מה קורה בכלל. מסקנה? לא חשוב מתי אני צריכה לקום, רצוי להתעורר עם השעון
מאחלת לעצמי שבוע מצויין של עשייה ואיכות. מרימה תפילה שתסתדר לי העבודה שאני אמורה להתחיל היום, שאלוהים שלי ינחה אותי להגיע לאן שאני צריכה. שבוע של שמחת חיים, אהבה וחופש לכולנו. אוהבים