שבוע טוב לכולם.....

א פרסקי

New member
שבוע טוב לכולם.....

שבת חמה עברה על כוחותינו.... איך עברה עליכם השבת...

angelina72

New member
חחחח לא הפסקנו לצחוק

סחתן פרסקי על השאלה? אני ויוני לא הפסקנו לצחוק ושלא נדבר על כל החתיכים מסביב.... היה מה זה מגניב בפאב התל אביבי תודה לצליל ורון שהנעימו לנו את הערב ולכל הגברים החתיכים שרצו להזמין

משובשת

יאללללה איתך....בונה אני צריכה לשלוח פרחים לצליל ורון מזל שהם היו עסוקים איתך....ככה לא ראית מה אני עשיתי בזמן הזה... תגידי לי הודעה מספר 30 נשלחה בסוף? "הטווס יחזור לנוצותיו..במהרה...ומה עם החלב, הקוסקוס, ושאר ירקות"..????? אין עלייך יפתי שלי, אוהבת המון המון.

פרסקי

"המתחיל במצווה אומרים לו גמור"....... ספר לנו, שתף, איך עברה עלייך השבת?.....

א פרסקי

New member
מצווה....

חזרנו בתשובה? חחחחח עברה בסיידר יחסית רגועה לא יותר מידי היתי במפגש פגשתי את נאבי

Bubble Girl 27

New member
אתה לא מתבייש?!

שלחתי לך הודעה לבוא לים!! חכה חכה באה למצוא אותך

navy123

New member
ברור שכן.....

אבל באותה שעה כבר הייתי בדרכי לתכניות אחרות שנקבעו הרבה לפני
הממ... חשבת כבר על עונש מתאים

tintong

New member
סופ"ש סוףף

הסופ"ש אצלי היה פצץ... התחיל בחמישי בדאגלס וואלה הגעתי לשם עם חתיכית היה צחוקים.. אלכוהול קצת ריקודים אפילו נעההה ויולי קיבלו גזר
חחחחחחחח מיצה חיסלה לי את הפיצה
מה אחרי זה....... סודי.
שישי הצטרפתי למסיבה עם ידידה מהפורום השכן (בבל מכירה את פינוקיו
אל תשמעי מה שאת לא צריכה לשמוע...חחח) שבת
עשינו חברותה בים .... היה אחלה, רק שרשירית מצאה לה ילד קטן ...לקלל את אמא שלו חחחחחחחחח משם המשכנו לאווזי פתחנו שולחן משפחתי אחחחחחחחח היה יאמי יאמי .

טינגו

אני כותבת בפורום?............חחחחחחחחחחחח......................לאאאאאאאאאאאאאא. טוב בכל אופן היה חמשוש ארוך עם המון התרחשויות פיייי זה מעייף ...חחחחחחחח

tintong

New member
מה ..

מעייף נתנו לך לנוח חחחחחחחח אזה רעה ....אפילו על הגזר לא אמרת תודה חחחחחחחחחחח ובכלל לא סימסמנו לך.. חחחחחחחחחחחח מי ישן בכלללללללללללללללללל
יאלה סוף סוף לישון.

הגיטריסט

אין עליו, עשה לנו שמח, לא הפסיק לנגן, וגם גזרים וזיקוקים...נועה...תחזיקי נו....

מי אמרה גיטריסט ולא קיבלה ?../images/Emo6.gif

כן,,והבנות --חבל על הזמן - עלו על הבר עם עקבים גבוהים- ורקדו בלי סוף

לא לספר.............

יש לנו כלל כזה בפורום לא מגלים את הפרטים הקטנים זה הכייף של מי שמגיע....קפיש?

שרשירית

New member
טינגי, אל תגיד מה שאתה לא צריך להגיד ../images/Emo11.gif

אחרת ינדו אותי מועד הורים
אבל יש גבול לכמה אני יכולה לספוג בשבת בלי ילדים.
חוף השרון, הרצליה, לא רואים חוף ים... רק אנשים, ילדים, אנשים, שימשיות, ילדים, כסאות ואנשים. יש לי קטע כזה שכשאני בשבת בלי ילדים אז אני לא רוצה לראות ילדים סביבי - מוזר? אבל זה קורה לי לפעמים. אז בטח שלא לחטוף מנת חול לתוך הג'ינס מילד זב חוטם. באלוהים שהוא לא היה מגיע להדליק נר בבר מצווה אם לא הייתי מגייסת את הצד האימהי שבי.

tintong

New member
אמרו לי..

חכה חכה .....עד שתכיר את שרשירית .....אמרו לי שאת קרועה
וואלה צחוקים איתך........וכשאת מקללת .....את מזה סקסית חחחחחחחחחחח האמת בקשר לילד..... אפילו אמא שלו קיללה אותו חחחחחחח אמרת בר מיצווה , לא נראה לי שאמא שלו תעשה לו..... מקווה בשבילו, שלא יהיה פה עוד כמה שנים
ואת יודעת שסוד זה סוד, לא מגלההההההה
אחלה יום.

למעלה