שבוע טוב לכולם

הילה301

New member
אני מאד מקווה שאת "טרול" ../images/Emo191.gif

בכל אופן, צריך לדעת למי למכור משפטים כאלה.

../images/Emo6.gifאיזה שרשור קורע../images/Emo6.gif

אגב - מרגרינה, איך שלא תסתכלי עליה - היא זבל מרוכז ולכן אין סיכו ילהנות ממנה. אני מקווה שזה לא מה שאת חושבת על הגברים. אישה חכמה תשתמש בחמאה, כנראה.. (אוף
אם רק הייתי חכמה הייתי יודעת את התשובה לשאלה הסבוכה הזו).

כולנו לא חכמות ../images/Emo163.gif

אילו היינו חכמות לא היינו פה
כי כל גבר הוא מרגרינה! אחרי פעילות מסתורית כלשהי...

גילי74

New member
אני חושב שיש לי פתרון

שמעתי משהו על מחמאה - מרגרינה בטעם חמאה קלילה123 - הולך ?

Bubble Girl 27

New member
זה מה שאתה עושה במקום לסדר?../images/Emo46.gif

לרדת על מרגרינה או מחמאה או חמאהההה? אני בכלל בעד שמנת כזה שיואוו מאמי מהר לסדר למה אני באה לעשות מסדר המפקדת... ואתה לא רוצה עונש.... או שכן?

tintong

New member
פיששששששששששששששש

זה עוד לא שמעתי. מה תגידי את בטח שומרת אותו במקרר.........מה יש מצב אם יהיה בחוץ ינמס ויעלםםםםםםםםם. אגב מרגרינה ...מה זה בלו בלנד

Bubble Girl 27

New member
כאילו דההה? מה זה בלו בנד?

זאת אני כאילוווווווווווווווווווווווווווווווו בלו בנד זה שיבוש של בלונבלנד יעני בלונדה בשוודית.... ג'יחרי ידוע שבלו בנד מגיעה הישר משוודיה!!!!!! ולתפארת מדינת השוודיות!!! ציצים ציצייייייייייייייייייייים!

tintong

New member
או הו בלגן גז ../images/Emo6.gif

כל אלו ששותים פטל ענבים שיכינו את עצמם
בבל תעדכני בנתונים שמצידי יבואו עם החמה עם החם עם הכלה עם החתן עם הילד, ילדה אקס שמקס....... העיקר שיבואו עם מצב רוחחחחחחחחחחחח

Bubble Girl 27

New member
מי לא בא עם מצב רוח אני אני אני....

גילייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מאמי רק לאן הולכים?

שחR

New member
חחה איזו מניפולציה זולה

כאלו אנחנו הגברים ? זיתים מרים ? מרגרינה מהנה ? קלילה זאתי הא. בואי אני אתן לך עובדה עם מוסר הדכל..על מרגרינה תקחי כל חבילת מרגינה, כתוב עליה באותיות קידוש לבנה ללא כולסטרול. בנינו, את יודעת למי זה מכוון, את מי צריך לפתות ומי בדרך כלל קונה מרגרינה בבית. ובכן, כולסטרול מקורו מן החי, והרי מרגרינה עושים מן הצומח. מה הקשר ? אין קשר....אבל זה עובד על מי שצריך לעבוד. מוסר השכל, גם גבר שאת הופכת למרינה, תבדקי את המרכיבים לפני שאת בטוחה שזה בריא. קאפיש ?

איזה שרשור

אילו המרגרינה ידעה לדבר היא בוודאי היתה נהנת מכל תשומת הלב שהוקדשה לה הידעתם כי בין מרגרינה לפלסטיק יש רק מולקולה אחת ועל זה נאמר במחוזותינו "לא לאכילה" בתאבון...

למעלה