אני אמנם לא כתבתי פה הרבה , אבל הדברים עם בעלי התחילו להסתדר . משפט המחץ שלי הוא : כל גבר הוא מרגרינה ורק אישה חכמה תוכל להנות מיזה אבל רק חכמה . גם זית הוא פרי מר , אבל לאחר פעילות נכונה ומדויקת יש לו טעם מצויין ותחשבו על זה .
מי שיבין אותי באמת יבין , מי שתקוע יש לו בעיה קשה , כנראה שהוא עדיין גם תקוע בדברים אחרים . אני ממליצה לכם לפני ארוחת הבוקר שאתם מציעים לבדוק בכלל איפה אתם ישניםםםםםםם
כנראה שגם בחיים אתם כאלה לאו דווקא בזוגיות , אבל אתם לא מעניינים אותי ובכלל לפי כמות הכתיבה שלכם נראה כי רק בלהיות ווירטואלים אתם טובים ויכולים להביע את עצמכם , צאו להתאוורר אתם זקוקים לזה , אולי גם לפסיכולוג
אחות של דודה של עבד מהמאפייה... תעשי טובה אם את יכולה תמליצי לנו על שלך ושיעשה הנחה קבוצתית... כמו שהוא עושה לכל הפיצולים שלך.... יאללה שחררי לא חראם אחת מול פורום שלם? אני אשדך לך את חבר טוב שלי המדריך האפריקני... סימבה סיבהגז... גם ישחיל אותך מספיק טוב שתרגעי וגם יתן לך בגז שתעלמי לי מהספקטרום של השחלות כי את מפריעה לי לבייץ ואני ממש לא נחמדה כשמפריעים לי לבייץ. פפפ ואני רק מתחממת
לפני ארוחת בוקר בודקת איפה אני ישנה מזל שזה לא מסובך - כי רק במקום אחד בעצם מציעים לי ארוחת בוקר... ומי שתקוע לא תמיד בבעיה...תלוי איפה בדיוק תקוע, את יודעת
ועכשיו רגע של רצינות
פניני חוכמה שכאלו לא תורמים שום דבר, לא עוזרים לאף אחד, וכפי שאולי שמת לב - גם לא מדברים לרובינו. העולם קצת, ממש קצת, יותר מורכב. בכל מקרה, שמחה בשבילך