שבוע טוב לכולם

קלילה123

New member
שבוע טוב לכולם

אני אמנם לא כתבתי פה הרבה , אבל הדברים עם בעלי התחילו להסתדר . משפט המחץ שלי הוא : כל גבר הוא מרגרינה ורק אישה חכמה תוכל להנות מיזה אבל רק חכמה . גם זית הוא פרי מר , אבל לאחר פעילות נכונה ומדויקת יש לו טעם מצויין ותחשבו על זה .

א פרסקי

New member
נו טוב משפטי חוכמה יש לרוב

מזקיר לי את הסיפור על המלך ושלושת בניו ביצה רכה אבל במים הופכת לקשה קפה טוב מבשיל על אש קטנה עם הזמן והופך לטעים וכו......

א פרסקי

New member
זה תלוי ../images/Emo152.gif

אם זה מגיע עם מרגרינה בטעם זיתים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

א פרסקי

New member
אני חשבתי

על ארוחת בוקר שהיא מכינה לאיש שלה חסר רק ביצים מעט קוט'ג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אכן חסר ביצים ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

אבל יש גבר-מרגרינה, אז למי אכפת
?

קלילה123

New member
nהכל הבנה

מי שיבין אותי באמת יבין , מי שתקוע יש לו בעיה קשה , כנראה שהוא עדיין גם תקוע בדברים אחרים . אני ממליצה לכם לפני ארוחת הבוקר שאתם מציעים לבדוק בכלל איפה אתם ישניםםםםםםם

קלילה123

New member
הבהרה

כנראה שגם בחיים אתם כאלה לאו דווקא בזוגיות , אבל אתם לא מעניינים אותי ובכלל לפי כמות הכתיבה שלכם נראה כי רק בלהיות ווירטואלים אתם טובים ויכולים להביע את עצמכם , צאו להתאוורר אתם זקוקים לזה , אולי גם לפסיכולוג

Bubble Girl 27

New member
יאללה בלאגן

אחות של דודה של עבד מהמאפייה... תעשי טובה אם את יכולה תמליצי לנו על שלך ושיעשה הנחה קבוצתית... כמו שהוא עושה לכל הפיצולים שלך.... יאללה שחררי לא חראם אחת מול פורום שלם? אני אשדך לך את חבר טוב שלי המדריך האפריקני... סימבה סיבהגז... גם ישחיל אותך מספיק טוב שתרגעי וגם יתן לך בגז שתעלמי לי מהספקטרום של השחלות כי את מפריעה לי לבייץ ואני ממש לא נחמדה כשמפריעים לי לבייץ. פפפ ואני רק מתחממת

tintong

New member
כולה...

בדואר רשום...........עד כדי כך היתה רטובה ...... ואת עוד מיתחממת ממרגרינה
אגב הבאת לו בחתימה?

Bubble Girl 27

New member
מאמי הדוור היה חתיך../images/Emo99.gif

אני מתחממת מאפצ'י.... על מה אתה מדבר?! אבל רק משל האנקונדה שלי כפרעעעעע עליו. יא ג'יחרי יום שישי מתקרב יא בויה... יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

tintong

New member
אה אה אהההההההפצ'י וואלה..

היתקררתי מהחום שלךךךךךךךךך
דברי עם יולי בשבילי

tintong

New member
נשששששששששמה..

שלחתי גם את הדוור אליך ............היסתבך שם בשלוליות
קבלי באון ליין
ל לילה לילה , חלומות קסומים.

תמיד תמיד תמיד

לפני ארוחת בוקר בודקת איפה אני ישנה מזל שזה לא מסובך - כי רק במקום אחד בעצם מציעים לי ארוחת בוקר... ומי שתקוע לא תמיד בבעיה...תלוי איפה בדיוק תקוע, את יודעת
ועכשיו רגע של רצינות
פניני חוכמה שכאלו לא תורמים שום דבר, לא עוזרים לאף אחד, וכפי שאולי שמת לב - גם לא מדברים לרובינו. העולם קצת, ממש קצת, יותר מורכב. בכל מקרה, שמחה בשבילך

קלילה123

New member
תגובה

סליחה שכחתי אתם מחפשים רק מודעות אבל ........ דבר טוב אופסס שכחתי זה נורא מפריע לכם , כנראה גם מכאיב

למעלה