שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo77.gif

היי, אני אביטל, בת 21, חדשה כאן.. לא חדשה במושג "יתומים", אבא שלי נפטר לפני 16 שנים.. חודש הבא זה יהיה 16 שנים.. לקראת התאריך הקרב ובא הכל שוב עולה וצף... אז חשבתי שיהיה קל יותר להתמודד כאן.. אני מקווה לפחות...

yaeli20

New member
שבוע מקסים ../images/Emo24.gif

אני מכירה כל כך את ההרגשה... אני יתומה כמעט 20 שנים ועדיין כל יום זיכרון זה כואב וקשה. את מוזמנת להמשיך לכתוב, לקרוא, לתמוך וכמובן להתמך. ברוכה הבאה

natalieov

New member
היי אביטל..

אני זוכרת אותך מהקומונה... שמחה שהגעת אלינו, כפי שראית בטח הקומנה לא פעילה כבר מון זמן אבל גם כאן זה מקום מצויין לתמוך ולהיתמך... תהיי חזקה מתוקה, אנחנו נעבור את זה יחד איתך!

היי נטלי../images/Emo77.gif

באמת בגלל שהקומונה כבר לא פעילה, וחבל מאוד, החלטתי לכתוב כאן.. תודה רבה על דברייך... מה שלומך? מה עושה בימים אלו? השתחררת?

natalieov

New member
אפשר להחזיר את הקומונה לפעולה...

אני יודעת על עוד כמה אנשים שהיו רוצים את זה... מה את אומרת..? ומה שלומי... בסדר... השתחררתי לפני 3 שבועות אחרי קבע... עדיין לא כ"כ יודעת מה קורה איתי ולאן אני ממשיכה מכאן, בנתיים אחלה באזרחות... ממש טוב... אבל אמורה לקבל החלטות בקרוב.. מה איתך? מה את עושה? מתי השתחררת?

וואלה? אני אשמח מאוד!!../images/Emo77.gif

פסדר, רק לפני 3 שבועות השתחררת, מותר לך להתמהמה עם ההחלטות האזרחיות שלך
וואווווו אני השתחררתי לפני שנה וחצי.... עבדתי עד לפני כמה שבועות בYES.. ועכשיו מתחילה לתחילת הלימודים באוקטובר.. בעזרת השם

natalieov

New member
איזה יופי...

מה את מתחילה ללמוד? ואיפה? שיהיה המון בהצלחה מתוקה!!!

natalieov

New member
איזה כיף..

בטח שאני מכירה.. את תלמדי תקשורת בטח.. לא? אבל זה ממש רחוק.. או שאת גרה באיזור אז זה סבבה... אני דווקא מתעניינת ב'מכללה למנהל'... מכירה?

נכון, תקשורת...../images/Emo77.gif

חוץ מזה אין שם יותר מדי מה ללמוד..
אני גרה בב"ש, זה חצי שעה נסיעה.. מכללה למנהל... אמממ מוכר לי, איפה זה? ומה את רוצה ללמוד שם?

natalieov

New member
אה אז יוצא לך מעולה.. אפילו קרוב...

אני גם חשבתי על תקשורת בשילוב עם מנהל ויש מסלול נורא מעניין במכללה למנהל בראשל"צ וזה גם יחסית קרוב כי אני גרה ברחובות... חוץ מזה אין לי הרבה אפשרויות כי אני כנראה נכנסת בלי פסיכומטרי, אלא רק על ממוצע בגרויות ומבחן אמי"ר (באנגלית)... המבחן יתקיים ב2 ליולי והוא ברמה מאוד גבוהה, ככה שאני עדיין לא בטוחה שאני אעבור אותו ואתחיל ללמוד... מבאס ששום דבר לא סגור עדיין... אבל יהיה בסדר כמו תמיד... במקרה הכי גרוע אני דוחה הכל בשנה וטסה לטייל כי אחרי הכל השתחררתי רק לפני 3 שבועות... ככה שכל מה שיוחלט יהיה לטובה... בהצלחה בובה!

את כבר חושבת על לימודים?../images/Emo77.gif

אני השתחררתי בדצמבר 2007 והחלטתי לא להתחיל ללמוד באותה שנה, כי 10 חודשים נראו לי מעט מדי.. אז אני מתחילה רק השנה.. והאמת שאני שמחה שדחיתי תעניין.. כי שנה שעברה לא הייתה מוכנה להיכנס ללימודים אקדמאים.. זה לא כזה פשוט.. הכי טוב לא לעשות את זה בלחץ.. באמת השתחררת לא מזמן.. קחי תזמן, תמצאי לך עבודה נחמדת, תחסכי קצת כסף לטוס, תיגשי למבחן אמיר במועד הבא בספטמבר.. שיהיה לך זמן ללמוד כי זה באמת לא כ"כ פשוט.. אני עשיתי פסיכו ואני ניגשת לאמיר בספטמבר כדי לשפר.. אני רוצה פטור, אין לי כח לקורסים באנגלית עכשיו.. ובכל אופן, זו דעתי.. מה שתחליטי כמובן..

natalieov

New member
העניין הוא..

שעשיתי צבא שלוש שנים כי יצאתי לקצונה והייתי בקבע וזה היה כמו עבודה בשבילי אז את הכסף שרציתי כבר חסכתי... ואם אני אדחה הכל ואתחיל ללמוד רק עוד שנה וחצי זה אומר שאתחיל לימודים רק בגיל 23 וזה ניראה לי מאוחר מידי וגם בעיני לדחות הכל בשביל שוב לעבוד ניראה לי בזבוז זמן.. לא יודעתצ איך להחליט.. לדעתי אם אעבור את המבחן אז סימן שאני צריכה להתחיל ללמוד.. אם לא אז אדחה הכל ואגש יותר מאוחר... הכל יהיה לטובה בסוף, אני בטוחה... תודה בכל זאת!!! אגב, מתי האזכרה של אבא שלך..? זכרתי שכתבת שזה אוטוטו...

אההההההההההההה הבנתי../images/Emo77.gif

טוב, אם עבדת אז זה סבבה... את לא יכולה נגיד להירשם על תנאי ולא משנה מתי תעשי את האמיר? כי הרי צריך את הציון של המבחן רק לקראת אמצע שנה שנייה.. ומקסימום, את תמיד יכולה להתחיל בסמסטר אביב.. האזכרה של אבא שלי עוד חודש...

Jesse Ian

New member
אני גרה בקיבוץ ליד שדרות:)

כבר התחלת לחפש דירה באחד הקיבוצים?

Jesse Ian

New member
../images/Emo201.gif

בהצלחה לקראת היום הזה, באמת יותר קל לדבר עם אנשים שעוברים את אותו התהליך...

למעלה