אחחח סוף סוף שבוע רגוע (בניגוד לשבועות הקודמים והבאים...) ראשון- חופש!!! שני- מתכונת במחשבים ובשאר הימים לימודים כרגיל... אני כבר לא רגילה לכאלה שבועות... כן ירבו... שבוע טוב לכוולם!!
יאללה....גם אני=] ראשון- הולכים להדפיס חולצות לחניכות שלי אני ציירתי את הרוב...זה כזה מהאממממםםםם שני- נצא לבלות=] שלישי- מבחן יחידות באנגלית רביעי- סרט ורפואה חמישי- דיבייט...(באנגלית) שישבת!
אני יודע שאני כותב זאת לשווא ואין שום סיכוי שאקבל על זה תשובה.. אך אשאל זאת כאילו זו הפעם הראשונה,כאילו לא שלחתי אלפי מסרים,כאילו לא הגבתי אחרי כל פסיק שסימנת פה בפורום.. -איך עבר הניתוח של אימך?- .
היתה לצוות הדרכה אצלנו בסניף ישב"צ (ישיבת צוות) והקומונרית (שאחרי שהיא תעזוב לא תהיה לנו קומונרית) הקריאה לנו משהו שהיא כתבה בתגובה לזה שכל הבנים מהצוות הלכו לרעננה והיא התחילה לבכות תוך כדי וזה ממש הביך/ריגש/שבר אותי וזה היה איום ואז התחיל איזה אחד מהשבט שלי להתווכח איתה והיא התעצבנה וצעקה "אף לכו מפה פשוט לכו מפה..." וטקרקה את הדלת ממש חזק ובכתה (עכשיו צריך להבהיר שהיא אדם מאוד עדין ושתקן ככה שעצם זה שהיא צעקה וטרקה!! את הדלת זה ממש יוצא דופן וגם שהיא הקומונרית הכי טובה במחוז שרון שומרון {ככה הרכז ארגון ורכז מחוז אומרים} וזה שהיא מתחילה עכשיו להעלב זה ממש רע כי אין יותר טובה ממנה)ואני אישית עדין בשוק ואני מזה עצוב כי גם היה שם גרוע (ברעננה) וזה לא היה שווה את העצבות המעציבה הזאת שלה והיא מדברת על מוות והלוויות כל הזמן וכל הזמן בדיכי