שבוע טוב לכולם

Cגלית

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo48.gif

מה אתם מאחלים לעצמכם השבוע?

שהפורום יתעורר לחיים

בשביל שתהיי מרוצה. אגב משהו מעניין,אתמול ראיתי תוכנית כזו "בית ספר לסקס" אם אתם מכירים-ערוץ אגו. היה שם קטע על אישה שלא מגיעה לאורגזמה והם עשו שם קטע מדהים כדי שתתרכז. הגבר(בן זוגה או בעלה לא יודע מה הוא היה ) עינג אותה בידו,לא בצורה גסה,מגע בגוף בלי חדירה שהיא עם אטמי אוזניים וכיסוי עיניים ,כדי למנוע ממשהו שיסיח את דעתה. והגבר בנוסף האכיל אותה בכל מיני מאכלים בטעמים מתוק חמוץ פיקנטי וכולי. ככה שלא היה כלום שיסיח את דעתה,ולאחר מכן החל להעביר אצבע אחת על כל גופה שהיא בבגדים תחתונים בלבד(כמו שהייתה לבושה במשך כל הצילום) וזה כל מה שהראו,העניין הוא שדווקא שחשבתי על זה זה נראה כמו אחלה דבר להביא למיטה. הכוונה לשימוש בכיסוי עיניים ואטמי אוזניים כדי שהסקס יהיה מענג יותר(לדעתי אפשר לשים על שני בני הזוג בו יחדיו,כי לך תשבור תראש מי כן יהיה מכוסה עיניים ואטום אוזניים,ותכלס ככה זה יותר מעניין ששניהם במצב כזה ואז ההפתעה החושית של המישוש והריגוש שבטח יש בזה היא עצומה באופן הדדי) מה דעתכם? אגב,בסיכום הארוע והסקס ביניהם היא אמרה שהיה וואו WOW פשוט WOW.

Cגלית

New member
את כיסוי העיניים אני מכירה

רעיון אטמי האוזניים לא יצא לי לנסות. רשמתי לי
ממליץ על ערוץ אגו? <אני לא מכירה אותו>

שבוע מצויין../images/Emo48.gif

ידעתם שאפשר להשתמש בפרות יבשים כאביזרי חשק\מין? לכבוד טו בשבט המשמש ובא-נצלו את פרות החג,תנו ליצרתיות שלכם לזרום...

החיים קשים

החיים קשים כמו הפרות היבשים. השתמשתי אבל ...זה יותר קשור לפורום BDSM אני מודע שזה ביזרי ועלול להגעיל א\נשים מסויימים.

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

כל מה שקשור באביזר/תוסף מין קשור לפורום. מוזמן לשתף ברעיון

למעלה