שבוע טוב לכולם

נו........... ראית?????????

יאללללללללללללה דברי כבר. השעה 13:05 !!!!!!! בת או שידוך??????????????

שידוך שידוך !

יש לי איזה אולסי פרי שם הוא ממש גבוה הרופא זכר אותנו מהסריקות הקודמות והיה נהדר - החדר מעומעם יש מסך טלויזיה שגם הבעלול יראה ולא יוציא את העיניים והיה עשר - חוץ מזה שצריך לחזור עוד שבועיים כי הבונבון היה עם הגב ולא ראינו הכל - הרב בסדר גמור תודה לאל .... אז כנראה שנאי שובע אחד קדימה לפי כל המדידות והוא כבר 600 גר' .... בקיצור צריכים 5 ילדים לעשות קבוצת כדורסל לא???
מה חשבת שישתנה לו המין פתאום ??? יש לו תוכנה חדשה ממש תענוג!!!!

איזה יופי!!

למה שרק לי יהיו בנים, שיתנו גם לאחרות... (יש לי ארבעה בנים) העיקר שיהיה בריא!!

יפה לך מאוד, אז אכלת אותה כי את

תצטרכי עוד כמה נסיונות בשביל הבת. חחחחחחחחחחחחההההההההההההההה, אכלת אותה. ואיך היה זאבי היום? נינוח או עצבני?

ניני51

New member
שמתי לב שבשנים האחרונות נולדים יותר

בנים מבנות. לי יש 3 נכדים בנים.

שש שבע

New member
כבר היה שרשור על השנוז, וקיבלתי

מליון מסרים. יודעת מה זה "תרופת סבתא"? אז יש פטנט סבתא, משהו שאוכלים בזמן מסוים, והופך את המין, אם היה בן לידה אחרונה, יהיה בת, ואם בת יהיה בן, זה מיועד למפונקים ודבילים, שאין להם מספיק בחיים, כלומר לא מספיק שנולדה ילד/ה בריא/ה ושלמ/ה, ולאמא ולילוד שלום, אז יש עוד טענונת לריבונו של עולם "למה לא בן/בת"?

חחחחח בוקר טוב !!!

נראה לי שאצלנו זה לא יעזור - לבעלול יש אלרגיה לבנות - יען כי מפחד גיל ההתבגרות הוא אחליט שהוא לא רוצה בנות.... ברקיצור הכל הבל הבלים - מה שכתוב למעלה זה מה יהיה - היינו בין הגדול לקטן בטיפולים שלוש שנים היה לנו הריןו נפל של תאומים והיה לנו קשה מאוד .... אבל אחרי כמה חודשים ב"ה נקלטתי שוב ויש לי ילד מקסים בן 3 שלא הייתי מחליפה עבור שום בת שבעולם . עכשיו היתה לי הפתעה !! לא תכננו ולא שמרנו כי חשבתי שבלי טיפולים לא אוכל להקלט שוב - ושוב יש לי בן בבטן - אחרי שאמרו לי בוודאות שיש לי בן - בכיתי לשניה וחצי ומיד באמצע הרחוב נתתי לעצמי סטירה - מה זה צריך להיות ? זה משנה מה זה? אין מצב!!! אז נכון מאכזב שלא תהיה לי בת בינתיים אבל חוץ מזה אולי אני אזכה לקרוא לו על שם דוד אהוב מאוד מאוד שלי (ז"ל) שהיה מלאך עלי אדמות וגם שמו היה של מלאך.... אז מכל עז יצא מתוק לא???? צריך ללמוד לקבל באהבה מה שהחיים והקב"ה נותן לנו ! גם אם לא מתכננים ....

שש שבע

New member
בן או בת מה שיחליט האל

אבל לפעמים - יש אומרים - צריך לעזור לו להחליט.. טוב סתאאאאם. אני בעד בנים בעד בנות עובדה, יש אצלי חלוקה שווה.

../images/Emo45.gifכייף לך !

לא יודעת אם אגיע לשמונה - בעצם כמעט בטוחה שלא ... אבל מה שיהיה יהיה לא? חשבתי שאם תהיה לי הפעם בת - אסגור את הבסטה - אבל כנראה שאיפה שהוא יש למישהו תוכניות אחרות עבורנו .

היה 10 !!!!!

עמעם לנו את האורות והיה גם איזה טכנאי מחשבים כי שמו לו איזו תוכנה חדשה - נהניתי מאוד ! ואני הראשונה שהשתמשה בתוכנה נה נה ונה נה חחחחח ועוד ניסיון ? לא יודעת חשבתי על קבוצת כדורסל ..... בכל מקרה מה שיוצא אני מרוצה!

למעלה