שבוע טוב לכולם!

golden energy

New member
שבוע טוב לכולם! ../images/Emo42.gif

שאלת יום א': רותי, רציתי בבקשה לדעת.. אם את רואה מה הכיוון (הכללי גם) לייעוד, או מה אני צריכה לממש פה מבחינת עשייה, עיסוק/ קריירה, האם זה תקשור/ייעוץ/ או משהו אחר?? אני מאוד מבולבלת וצריכה כיוון........ תודה

רותי 11

New member
golden energy מתוקה

את תקופה כבר לא קצרה מבולבלת, אני מקבלת שזה קורה לך משום את לא מספיק קשובה, את יודעת הכל אבל לא מעבדת את הדברים הם נשארים אצלך בגדר ידיעה בלבד, ושם זה בעצם נתקע. תקשור זה משהו שמומלץ לכולם גם בלי שום קשר לעיסוק משום שזה מחזק אותנו ונותן לנו באמת את הכיוונים הנכונים לנו זה נותן עוד הרבה דברים טובים. מבחינת עיסוק מראים לי את הידיים שלך, וזה הכיוון, שוב זה יכול להיות הרבה דברים, כמו אומנות או עיסוי או הילינג בקיצור כל דבר שקשרו לידיים, והם שוב אומרים לי לכי עם הלב, תפסיקי לחשוש כבר קיבלת המון רמזים ומסרים מהם כדי להבין את הכיוון ההיסוס שלך לא מאפשר לך להתקדם.

golden energy

New member
תודה על התשובה..../images/Emo221.gif

למרות ש... "את יודעת הכל אבל לא מעבדת את הדברים הם נשארים אצלך בגדר ידיעה בלבד, ושם זה בעצם נתקע." מה אני יודעת? מה??
(צועקת לעצמי..אולי אני אקשיב סוף סוף..)
כנראה ה"רמזים" שלהם לא מספיק ברורים או משהו כזה
תודה.

רותי 11

New member
golden energy מתוקתי

הרמזים שלהם מאוד עבים העניין הוא שאת עדין מסרבת לראות את מכירה את המשפט "אין עיוור ממני כשאני לא רוצה לראות, ואין חירש ממני כשאני לא רוצה לשמוע" זה ממש מדבר אליך ועליך, מתוקה שימי לב ל"צירופי המקרים" בחיים שלך הם כל כך חזקים ואת ממשיכה להתעלם מהם, שימי לב אליהם
עכשיו הם צועקים

למעלה