שבוע טוב לכולם!!

johnny depp

New member
שבוע טוב לכולם!! ../images/Emo24.gif

מה העיניינים אתכם?! תגידו, מישהו או מישהי כאן יודע מתי אמור לצאת "שודדי הקאריביים - 2 " ? (וזה אמור לצאת). אני פשוט מצפה לזה בקוצר רוח.... טוב, לפחות אפשר לקוות שיצאו עוד סרטים של ג'וני (דפ כמובן) בזמן הקרוב... אני כבר ממש מתגעגעת לראות את הפרצוף הממי שלו על המסך... אגב, רק שתידעו שבפורים אני הולכת להתחפש לקפטן ג'ק ספארו!! כן,כן... הוא ולא אחר, וכבר ראיתי איך התחפושת נראית עליי, ותתפלאו לשמוע, כל מי שראה אותי (בינתיים) עם התחפושת הזו אמר לי שאני ממש דומה לו... נכון מגניב?! אני ממש נראית כמו ג'וני דפ זאת אומרת כמו ג'ק.... אבל לא לגנוב לי את הרעיון של התחפושת.... אז תעשו חיים בינתיים!! ביי ביי חברים !!

moran14h

New member
אממ יופי לך!

אבל תחשבי על זה ככה- עד כמה זה באמת מחמיא שאומרים לך שאת נראת כמו גבר? כאילו ג'וני נראה נהדר בתור אישה ,אבל זה לא אומר כלום.

johnny depp

New member
זה מה שאני מנסה להגיד פה...

רק שאני מחופשת אליו אני דומה לו הבנת? יופי! אל תחשבי שבמציאות אני נראית כמו גבר! אני אשה יפה וסקסית!

Johnnit

New member
אני חשבתי על זה אבל...

אז חשבתי שאני מעדיפה שלא להתחפש לבן. גם חשבתי להתחפס לראול דיוק. אבל אז זה שוב עניין הבן. בנוסף...כל דמות של ג'וני גילם שמתחפשים אליה צרכים גם להתנהג כמוה. אחרת זה לא שווה.

johnny depp

New member
אז זהו שאני גם מתנהגת כמוהו...

ומדברת כמוהו, הקיצר, אני חקיינית מעולה!!

legolas wife

New member
לא מורני, לא הצטרפתי לכאן!!!

פשוט הייתי חייבת להגיב שאני מסכימה איתך לגמריי ושבגללך כמעט נפלתי מהרצפה(כן כן! לא פחות ולא יותר!)
כן אנשים, אני זאתי מהחתימה של מורני ואני ל-א מנהלת רומן עם האוזניים של מקס אוונס, תודה רבה! ג'וני שולט (וטים ברטון ואוונסנס גם, כמובן..)! זזתי, בייוש!

moran14h

New member
שקר וכזב!../images/Emo46.gif../images/Emo152.gif

את כ-ן מנהלת איתם רומן! אין טעם להכחיש!
(איזה איקון שולט!) ותודה על תמיכתך!

Deppaholic

New member
הרבה שאלו את השאלה ששאלת

ואמרו את זה כבר מיליון פעם! שודדי הקאריביים אמור לצאת ב2005 אין עוד תאריך יציאה מדוייק, עוד לא התחילו לעבוד עליו!

זה מאוד לא מקורי להתחפש לג'ק

ידיד שלי מתחפש אליו הצעתי לו והוא הסכים כבר ממזמן כי הוא רוצה להתחפש לפיראט אז...

adi depp

New member
אנשים...

היום בפעם המליון יש נער שוליים ביס 1 ב-16:58 ...A king cry baby with a tear in my eye

chompi2

New member
אוףף

אני חושבת שזה מקורי וכבר עשיתי משוווו למשו:( לפי דעתי זה מקורי:D

למעלה