שבוע טוב לכולם

מירבי*

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

חזרנו הביתה אחרי שבלינו את כל החג בצפון אצל המשפחה של בעלי. היה נחמד, נעים וטעים..טיילנו קצת באיזור, אכלנו בלי הפסקה...ופגשנו את המשפחה המורחבת וחברים טובים. אני מאושרת לחזור הביתה, ליבי הצטננה,וזה הפך אותה לחסרת מנוחה, היא בכתה כל הזמן והיתה מאוד לא רגועה.. מקווה שכולם נהנו בחג, מאחלת לכולנו שנה טובה באמת

קרן משם

New member
שבוע טוב ושנה טובה לכולם!!

פספסתי את הברכות בזמנם ובטוחני שעוד לא מאוחר... מאחלת שנה של הגשמת חלומות לכל חברי הפורום
על רקע תמונת חג של הפרעונים שלי שולחת לכולם ברכת שנה טובה!!

מירבי*

New member
קרן יקרה, שנה טובה גם לך

לעולם לא מאוחר מדי לברך
שנה טובה, מלאה באהבה, בריאות, אושר והגשמה אמיתית של חלומות ושאיפות. המתוקים שלך נראים משגעים..מאחלת לך נחת אין סופית מהם ואושר גדול

בנדה1

New member
ופגשת אותי.... לא לשכוח!! ../images/Emo8.gif

אני הייתי קצת חולה בחג מה שלא מנע ממני לאכול ולאכול ולאכול. היה חג ממש נחמד. בקרנו את המשפחה בצפון והיה מאוד טעים ונעים.

מירבי*

New member
יקירתי, איך אשכח??

אז כן, נפגשנו בסוף העולם בערך..לא? האיזור הזה כל כך יפה ושקט, העניין הוא שאחרי כמה שעות שם חסרה לי האינטנסיביות של העיר... ואגב, תתחדשי על השימלה היא באמת יפה לך מאוד..תגידי, את לא חושבת שההיא היתה קצת שרוטה? זאת שהרגישה שהיא מוכרחה להגיד את דעתה..היה נדמה לי שבנדו הולך להשתיק אותה... נשיקות ושבוע טוב ו..ניפגש ביום רביעי

בנדה1

New member
כן, באמת שרוטה...

ואני מאוד אוהבת את השמלה, עכשיו רק צריך ארוע...

יוהווווו בוקר טוב בנותתת../images/Emo25.gif

איזה חג נהדר היה חבל שלא ממשיך..אבל הנה אוטוטו מגיע עוד חג..ארפי ממש נהנה מהחגים, ומה אני יגיד לכן גם אני נהנתתתתתת..היה כייף, מירב היית בצפון ולא באת לביקור
לא יפהההההההההה, גם את בנדוש!!!!!! למה לא התקשרתן הייתן באות לאיזה קפה ועוגה ואלי איזה ארוחת צהרים,,,, בשלתי המון דברים טובים. אוףףף איתכן .. מתי תבואו לביקור אולי נארגן איזה מפגשון אצלי מה דעתכן??????? בינתים תמונה שלי ושל ארפיון מה דעתכם? נכון שאנחנו חמודים יחד

ועוד אחת שלנו מבלי שהוא יעשה פרצוף

חחח הוא שונא להצטלם..אבל בכוח הצטלמתי איתו!

מירבי*

New member
ליידי, קורל דומה לארפי מאוד

לא היינו באיזור שלך יקירתי, אולי בפעם הבאה..היינו בגליל המערבי.. איך עמדת בדיאטה בחג?

mondani5

New member
ליידי יקירה!!

מחר היה אתך בקשר לפקס ששלחת לי,כמו כן רזית המון,יפה לך, איזה עיניים יש לקורל בלי עין רע. אוהבת ונשיקות אירית

אוי בנדה גם אני הייתי ועדיין חולה8-

עכשיו אני מבינה למה
ערב חג עבר בכייף ולמחרת נפלתי ורק עכשיו אני בשלבי התאוששות מקווה שזה יספיק לכול השנה
החלמה מהירה לליבי ורון נשיקות וחיבוק

מירבי*

New member
ציצוש אהובה שלי../images/Emo24.gif

תרגישי טוב יקרה, מקווה שהצלחת להנות בחג למרות שלא הרגשת טוב. נשיקות ושמרי על עצמך

mondani5

New member
ציצינה יקירה!

רון החלימה עכשיו שיר עם 40 מעלות חום ,כל הלילה לא עצמתי עין תודה לאל שהחום ירד,הלכתי היום לפנק אותן בבגדים לעונת המעבר. אוהבת אירית

תודה יקרות אני מתאוששת../images/Emo101.gif

חוץ מערב חג את השאר ביליתי במיטה עד היום
החלמה מהירה לשיר המתוקה
אחותי הקטנה חזרה היום מירח דבש בתיאלנד ואמא אומרת שבטח מרוב געגועים חליתי
אני מאד קשורה אליה ויכול מאד להיות שזו הסיבה
קבלנו מלאן תאלפים מתנות והיא חזרה עם חמש מזודות פשוט נכנסה לאטרף קניות ונהנתה מכול רגע

מירבי*

New member
אירית, הן בטח מדביקות אחת את השניה

אולי תנסי להרחיק אותן ליום יומיים כדי שלא ידביקו אחת את השניה.. זה מאוד נפוץ אצל תאומים שאחד מדביק את השני וככה קשה יותר להיפטר מהוירוסים המעצבנים האלה.. נשיקות

mondani5

New member
הנסיכות מתאוששות!!!

שיר ורון כבר מתאוששות ,מקווה שאני מאחור,ספרי אח"כ איך היתה אלי תימן המקסימה,אני אבקר אותה בבית אחרי הירח דבש. אירית

למעלה