שבוע טוב לכולם

שבוע מדהים!!

יום ראשון-מבחן ענקקקקקק בתנ"ך...אהה, וגם דוד שני שלי מגיע מאמריקה, אז יוצאים למסעדה
יום שני- בנ"ע...ואני וחברה שלי הולכות לשנקין יום שלישי- מבחן במתטיקה, ועוד פעם.....בנ"ע... יום רביעי- מבחן בדמוקרטיה..והכי חשוב: קורס רפואה!!
יום חמישי- מבחן בשל"ח, שיעור לחבריא ב'...ואולי גם פעולה בעוז.. הולך להיות, שבוע מוזר..יש לי הרגשה כזו!!

TillsWIFE

New member
יונתתתתתתת שנה חיפשתי אותך

שאלת אותי מתי טקס השלושים של נגה שהמחזור שלנו מארגן, אז זה היום בבי"ס היסודי של דרכי-נועם במבנה החדש, ברבע לשבע.

שבוע מצויין!!

לשבוע הזה יש שתי אופציות.. או זאת: ראשון-שני - לימודים כרגיל (או שלא..) ואין בנתיים תכנונים לערב. שלישי - חתונה בירושלים (זה אומר שמהצהריים אני כבר לא באילת) רביעי-חמישי - קניות בירושלים!! חמישי בערב - כל הצוות בהנהלה הארצית.. כנראה תהיה לנו שיחה עם ערן יונגר (התותח!!).. שישי-שבת - שבת צוות אצל הקומונרית!!! או זאת: ראשון-עד רביעי - ביקור פנימיסטים (בגלל שרוב החבר'ה האילתים לומדים בפנימיות בצפון אז הולכים לבקר אותם ואני מצטרפת לביקור הזה [הוא בעיקרון של רכז חב"ב והקומונרית, אבל אני ועוד מישהו מאלעד מצטרפים]...) ובאמצע הולכים ביום שלישי בערב לחתונה (שכולנו, אלה שעושים את הביקור, מוזמנים אליה כי זה של מישהי מאילת) ומיום חמישי כמו באפשרות הקודמת... קיצר, הולך להיות שבוע פשוט מעולה בשני המקרים!!! שבוע מצויין!

MrJTsGirl

New member
שבוע טוף ../images/Emo9.gif

חח לא הייתי פה המון זמן [מעניין למה] אמממ שבוע מקסים לכולם

שבוע טוב.|ג'ירפה|

הולך להיות שבוע מצוין,נדמה לי. אנחנו כנראה נדבר עם החט"ב בטבעון ונעביר שם שיעור ודיון בקשר לפולארד. שמעו,אנחנו באמת צריכים לעשות כל המ שאנחנו יכולים.אולי תזמו את זה גם בערים שלכם?תאמינו לי,בטבעון זה הרבה יותר קשה..וזה חשוב לחלוטין.

ש ו ר ש י

New member
שבועטוב! ../images/Emo119.gif

ההצגה מתקרבת בצעדי ענק!!! כל יום כמעט חזרות! וביום רביעי תהיה מצלמת ויאו לצלם ת'פיספוסים... והגיע החומר מהאו"פ אני כ"כ שמחה!

למעלה