שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo15.gif

שלום לכככככוווולללם!!! אני יודעת שזה לא בסדר מצידי להכנס אחת לשנתיים אבל התירוץ היחידי שלי זה עייפות וחוסר זמן לעלות הנה למחשב. בנוסף לכל הוןא גם על הפנים חצי שעה אני רק מנסה לעלות אותו ושיתפקד. התפקוד ככה ככה גם עכשיו. חשוב היה לי לברך את כולם בשנה טובה ומתוקה, שנה נהדרת של אהבה והרבה ילדים בריאים. שנה של יחסים תקינים. עם כולם !!! אבל עם החמות בפרט !!! בקיצור שתתגשמנה כל משאלותינו !!! ולמה אני מברכת כבר מהיום ???? זהו, שנראה לי שעד סופהשבוע זה יתפקשש לי אז עדיף מוקדם מאשר לעולם לא. אוהבת את כולכם, עזרתם לי מאוד בשעות באמת כואבות והזוכר זוכר. תודה.

היי היי נשמה, מה לא בסדר?../images/Emo25.gif

היינו מאוד שמחים אם היית כאן יותר אבל אם אלו פני הדברים ומתוך אילוצים אז את זה בטח שמבינים. אבל., תבטיחי להכנס מידי פעם ולתת סימני חיים- מ ת ג ע ג ע י ם
"תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה". שיהיה לך ולבני משפחתך
ו... לפשושון החדש
חג שמח ומתוק
, שנה טובה ומתוקה
שנה של שגשוג
, נחת
והמון שלווה
והכי חשוב
שנה של בטחון
, פוריות
ויצירה

וכמובן שהברכות מיועדות לכל המשתתפים

כאן בחיק פורומינו. ויאללה שירשור של בעאסה איפה כל אחת עושה ולמה? קדימה צעד!!!!!!!!!!!!!!

שלום לאורחת../images/Emo13.gif

מה שלומך? מזמן לא ראינו את הניק שלך פה בפורום שתהיה לך שנה טובה ומבורכת לך ולכל בני משפחתך ואת כל שאר האיחולים נשאיר לשרשור השנה טובה שניפתח

מנופ

New member
אנחנו אצל ההורים שלי

סיפורי חמות לא יהיו לי, אבל אולי לבעלי יהיו.

geni1

New member
גם אנחנו אצל הורי

ובשבת אצל החמים
.(צפו להרבה התפתחויות...). חחח בטח הפורום יהיה מלא סיפורים חדשים על החמות אחרי החג.

למעלה