שבוע טוב לכולם...

nigger22

New member
שבוע טוב לכולם...../images/Emo140.gif

שבוע חדש וטוב לכולם, שבוע שבמרכזו הופעה נוספת של עמיר בבא"ש. אמנם אני לא הולך אבל לכל מי שכן תהנו,תבלו ותחזרו עם חוויות ותמונות....

אני הולך להופעה

אני הולך להופעה הזאת ואני שכבר יגיע יום שלישי... זאת הפעם הראשונה שאני יהיה בהופעה שלו אבל אני מאמין שאני יהיה בעוד הרבה הופעות שיהיו בעזרת השם .. אני חדש פה.. אבל אני חולה על עמיר כבר יותר משנתיים שאני שומע רק אותו.. אני גר בבאר שבע וביום חמישי נסעתי למיתר (הישוב שעמיר גר בו.. קרוב לבאר שבע) וביקשתי מחברים משמה שיראו לי את הבית שלו... צילמתי את הבית שלו בטלפון ואני שם את זה כרקע.. למרות שיש לו בית די פשוט וצנוע.. אבל רק בגלל שאני אוהב את הזמר הזה ואני מעץ אותו גם כאמן וגם בתור אישיותתת!!

ו ר ד ב

New member
סליחה? למה להיכנס לעמיר כל כך

עמוק לחיים? לצלם את הבית שלו?
עצוב...

מי נכנס לו לחיים

לאיזה חיים נכנסתי לו סכך הכל צילמתי לו את הבית למה עשיתי לו משהו שיכול לפגוע בו.. לכלתי עליו הוא בכלל ראה שצילמתי ונגיד והוא יודע למה שזה יפריע לו ואני לא איש מהסוג של החופרים אני מהסוג שמעריצים ומאוהבים בו.... ולא קרה כלום אם צילמתי את התמונה של הבית שלו בפלאפון אתם באמת מדברים שטויות.. אני מאוהב בבן אדם הזה.. וזה שאני גר לידו ויכול לראות אותו ואת הבית שלו הרבה אתם לא צריכים לקנאות

ו ר ד ב

New member
בחייך תנוח!../images/Emo6.gif

עזוב החלטתי שלא להגיב, חבל שאין הבנה....

mebulbalit

New member
מת י מתי ההופעה? ואיפה? עזרו לי ...

אסור לי להחמיץ הפעם!!!!!!!!!! תודה.

M2Y

New member
ממש חפירהה

וגם חוצפה..!!!אני גרה במיתר ממש לא רחוק ממנו ובכל זאת לא הולכת לצלם את הבית שלו ולא חושבת לעשות דברים חטטניים.. אז תרגע!זה שאתה גר בב"ש לא אומר כלום..

חברים יקרים-תרדו מהבחור......

מה קורה לכולכם? הרגתם אותו בגלל דבר שהוא עשה וכמו שהוא אמר - לא הזיק לאף אחד, אז אולי חלקכם חושבים שזה לא בסדר אבל לא צריך להרוג אותו בגלל זה, אני חושבת שכולכם נסחפים. הוא אוהב את עמיר ורוצה לצלם את הבית שלו (לא שאני מבינה מה זה עושה לך.....אבל חופשי נשמה), מה הוא כבר עשה? אני חושבת שזתם הגזמתם...... תקבלו אותו בזרועות פתוחות, עוד אחד שנכנס ל"מועדון" - אז ראשית - ברוך הבא חמוד..... אבל..................אל תעשה דברים כאלה, הבנאדם אמנם סלב.....
אבל עדיין - גם אתה לא צריך להיסחף עד כדי כך ולחדור לו לפרטיות - כן כן אני חושבת שזו חדיר לפרטיות, לא צריך להרוג אותך בגלל זה אבל צריך להעיר בצורה יפה.........

למעלה