שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

צהריים טובים חברים יקרים, אני פה לבד ואני מבינה שכולכם עסוקים, אז תהנו בכל מקרה. רק רציתי לאחל לכולנו סופשבוע רגוע , אחרי מה שקרה אתמול בירושלים אני מקווה שתהיה הפוגה מכל היריות והפיגועים רק שלווה. שלכולנו יהיה אושר ופחות אכזבות בחיים, התחזקות מכל האכזבות שאנחנו חווים וכוח להמשיך הלאה. מרין תפנימי פנימה את המילים, תחייכי והחיים יחייכו אלייך תפסיקי להתעסק במה שקרה ולמה זה קורה פשוט תסתכלי קדימה ורק הזמן יעשה את שלו. ולך גילי אני שמחה על החלטתך ותומכת בך. לשיר שמתחזקת מיום ליום אני גאה בך, זהו עיקר המאוכזבים ולכל השאר תמשיכו להיות מאושרים כמו שאתם אפילו לאלה שהאהבה כרגע לא לצידם, אבל יש לנו דברים אחרים בחיים, יש לנו בראש ובראשונה את הבריאות, משפחה חברים, וכמובן חברים פה שתמיד יהיו לצידנו. תעריכו את כל אלה ותבינו שהחיים באמת יפים. בתקווה לדף חדש בחיים והתנתקות מהעבר.
ותתתתתתת לכולם ומלא מלאאאא
יםםםםםם גדוליםםםם. אוהבת שלכם
ריקי

סוף סוף סוף שבוע...

שייהיה לכולנו סוף שבוע נעים וחמים...נטול אכזבות... והכי חשוב- מנוצל! יש ימים יפים בחוץ עם כל ה-
החמיחמה הזאת, אז צאו תעשו טיול תראו קצת נוף:
... מלא
ו-
לכולם...

~מעיין~

New member
ריקוששש...../images/Emo23.gif

תודה ממי שיהיה לך שבת שלום ואחלה של שבוע ואת לא יודעת כמה את צודקת בקשר לכל מה שכתבת... הרי בסוף כל אחד ימצא את החצי השני שלו... גם אם זה יקח זמן אני חושבת שזה שווה את המאמץ אז... שבת שלום שתהיה לכם חולה עליכם מעיין

GALI02

New member
אמן!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי מה להוסיף. פשוט קלעת בול. תודה ענקית גילי

mariana

New member
יפה שלי

אני יודעת שאת לא קוראת את ההודעות ביום שבת אז בטח תיקראי מחר. אני מנסה להמשיך הלאה אבל כל הבומים באים עליי ביחד ואני לא יכולה יותר להחזיק מעמד, אני מנסה לא לבכות ואני מצליחה כי אני צריכה להיות חזקה בשביל אמא שלי, כי המצב שלה גם על הפנים,ואני לא רוצה שיהיו לה עוד בעיות על הראש, כי שי לה מספיק בעיות על הראש שלה. אתמול יצאתי לעשות סיבוב עם דודה שלי, ועברנו ליד הבית של אריאל אז ראיתי שהוא מכר את האוטו שלו לשכן שלו והוא לקח את אוטו של אביו ונסע לכיוון רחובות, וברחובות אני יודעת שיש לו מלא ידידות ולא חסר לו.אז דודה שלי ניזכרה לספר לי ששבוע שעבר היא והחבר שלה והבן דוד שלי יצאו לסנוקר ובן דוד שלי היתקשר לאריאל כדי לשאול אותו איך מגיעים למקום הזה, אז אריאל אמר לבן דוד שלי שהוא מפריע לו עכשיו, כי הוא עם בחורה, את מבינה מה היא סיפרה לי? אני יודעת שתגידי לי שיש לו צרכים, אבל לשמוע את זה ממישהו אחר זה פשוט הרג אותי, ועשיתי לה פרצוף שזה לא מעניין אותי. אבל אז עשיתי אחד ועוד אחד, שעכשיו הוא נסע לרחובות למה? נו אני שואלת את עצמי שאלה מפגרת. אני מרגישה רע, אבל לא נישברת, כי אני אומרת שיש צדק בעולם, וחושבת על עצמי איך אני אוכל לשקם את עצמי ואני מנסה לא לחשוב על התולעת הזה. מקווה שזה יעזור לי, אני פשוט מתחילה להיגעל מימנו. תודה לך על ההקשבה אני חולה עלייך ואוהבת אותך מאוד...

@@

New member
מרין, ילדה יפה שלי

איך עבר השישבת???? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, אני רק רוצה לבשר לך שאני מתחזקת מיום ליום, ואני מרגישה שזאת ההחלטה הכי נבונה שהחלטתי ביחסים האלו. למה את דואגת תמיד לשמוע עליו? תעשי לך טובה, בפעם הבאה שמישהו רוצה לספר לך על אריאל, פשוט תגידי להם שזה לא מעניין אותך וכך תמנעי ממך את כל כאב הלב. יקירתי, הסתכלי קדימה ותפסיקייייייייי לחטטטטטטטט במה שקורה לו! את צריכה להחדיר לך לראש שאת ואריאל זה כבר לא, אין מצב לחזרה בניכם וגם אם היה מצב את פשוט לא רוצה, כי הוא לא גבר ששווה את זה. תאמיני לי, שיגיע יום ואת תודי לאלוהים שאיראל לא איתך. זמןןןןןןןןןןןןןן, זאת התרופה, עוד יום, עוד שבוע, חודש ולאט לאט הוא יהיה היסטוריה בעבורך. אני מאחלת לך שבועעעעעעעעעעע טובבבבבבבבבבבב אני אוהבת אותך ותמיד פה לצידך שלך ריקי

למעלה