שבוע טוב לכולם

Mr Slider

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

שבוע טוב ומבורך לכולם
יונת - לאן נעלמת
נועה - בסוף העניין הסתדר , תצפי להאמר ב-6 בערב חחחחחח
טל - אני יסגור איתך חשבון
ושבוע טוב לכווווווו
לם

שבוע מדהים!!

ילדים מגיל שלוש הם ילדים מעצבנים... ראשון- עוד אין תיכנונים שני- נוסעת לסבתא שלי בע"ה שלישי- ערב חג רביעי- חג חמישי- יוצאת עם חברות שישי- חוזרים ללימודים
מבחן במחשבת שבוע טוב לכולם!!!

TillsWIFE

New member
בעז"ה שבוע טוב!!

איילת-ילדים עד גיל 3 הם מעצבנים, אח"כ אפשר לתחמן אותם.. P: יש יותר מדי דברים חשובים השבוע..

שבוע טוב [:

-בעזרתך אבא- טוב אז גמאני ארשום את הסדר של השבוע!! ראשון-בית אל שני-חברון שלישי-חג בבית רביעי-חג בבית חמישי-עליה לרגל-כווווווווולםשם!! שישי =שבת- בבית!! או אולי אור עקיבא

elivnat

New member
שבוע טוב ומבורך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מועדים לשמחה!!! שיהיה לכולנו שבוע נפלא ושנשמע רק בשורות טובות בע"ה!!!!! מולי, דחוף לאייסי!!!!

מולייייייייי

-בעזרתו יתברך נראה אור- כשאתה מתחבר תשלח לי הודעה לפלאפון 0526767264 אני צריכה שתשלח לי זה דחוף!!

Mr Slider

New member
אני כאן וגם לא ...

אבל אני מחכה שזה ירד מהאינטרנט ... אז עוד כמה זמן ..

צאבוש 2

New member
שבוע טוב

א בבסיס ב בבסיס ג בית שמש ד בית שמש ה תל אביב ן עדיין לא החלטתי

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif שבוע נהדר!!!!!

יאיי!
*קיטשית בטירוף* אה, ו.. מי שלא דיברתי איתו הרבה זמן ורוצה לדבר איתי-שיצור איתי קשר באייסי.. אני ממש לא הפוקוס בזמן האחרון.. ואני מצפה לזה!!! יומראשון-טיילנו כל המשפוחה ושכנעתי את אחיינים שלי לדגדג את אחי.. החזרתי לו על שנים עברו..
יומשני-אנעארף.. בטח עוד שריפת זמן בבית.. יומשלישי-כנ"ל^ יומרביעי-כנ"ל^ יומחמישי-כנ"ל^ (וזה בגלל שהסניף שלי לא מוכן לצאת לירושלים!!! ואני כל כך רוצה להיות בכותלללללל.. *והמבין יבין*) יומשישי-שבת!!!!!!!!

שרוך

New member
נצל"ש כנסו משהו חמודדדדד../images/Emo155.gif כשרה

בס"ד שלום לכולם חג שמח וכשר לכל מי שרעב ביננו מוזמן להכנס לכתבה הבאה היא בטח תעשה לו עוד יותר תיאבון... בתיאבון שרוך http://news.walla.co.il/?w=//892122

למעלה