שבוע טוב לכולם !!!!

catooma

New member
שבוע טוב לכולם !!!!../images/Emo140.gif

למרות שהיום , באופן מפתיע אין לי שאלות..... אני רוצה לאחל לכולם שבוע טוב... שיהיו רק ימים כתומים ! סיון

catooma

New member
מחר מחר מחר מחר ../images/Emo42.gif

מחר יהיה לא רק נהדר יהיה כתום.. מלא כתום
אביבה מה כל כך מושך בצבע הזה לדעתך.. ? ומה הוא מסמל על פי תורת הפנג שואי? סיון

לילה טוב סיון ../images/Emo29.gif../images/Emo13.gif

נהדר שהעלית את הנושא. תהיתי כבר קודם מדוע את אומרת כל הזמן יום כתום.רוב האנשים, כששואלים אותם איזה צבע הם אוהבים אומרים - כחול. צבע כתום בפאנג שואי שייך ליסוד האדמה.ולא לכל אחד הוא נראה מושך. בעקרון, כל צבע שמושך אותנו, יש לנו צורך בו. צבעים בסביבה שלנו חשובים לנו לא פחות מאוכל. גם האוכל חשוב שיהיה צבעוני ולא רק בגלל המראה שלו, אלא מכיוון שלכל סוג מזון יש את הצבע שלו שמורכב מהחומרים שיש בו. צבע כתום שייך לצ'אקרה השנייה - צ'אקרת המין.אחראית על המיניות שלנו והתשוקה. וגם, זהו מרכז של רגשות.זה מחזיר אותי לשיחה הקודמת שלנו על הביטוי של יצירתיות שלך... הצ'קרה הזאת, הכתומה אחראית על הפיכת האנרגיה המינית שלנו ליצירתיות... כאשר איזור זה חסום אצל אדם הוא חש דורך במקום בלי יכולת להתחדש או ליצור. בעיני הצבע הזה תמיד מושך. הוא תמיד נעים לי כשאני רואה אותו. כאילו קורא לי. מקווה שהתעשרת בעוד ידע...

catooma

New member
אביבה שלום ../images/Emo24.gif

אביבה שלום, ושבוע כתום! נישמע מאוד מעניין כל העומד מאוחרי הכתום...
האמת שאין לי מושג מה כל כך מושך אותי לצבע הזה...ממממ אבל אני אוהבת צהוב, קצת פחות מהכתום..( גם בגלל שהוא מאופיין קצת לשנאה, לא ברור למה הדביקו לו את זה...) בכל מקרה בעיניי זה קודם כתום.. אח"כ צהוב.. שילוב של שניהם.. זה הרכב מנצח , לא ככה????? יום כתום סיון

סיון ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

הרכב מנצח זה כל הצבעים - יום כתום, יום אדום, יום כחול, יום ירוק, וכן הלאה. השבוע שלי בנוי מהרבה צבעים, לא רק אחד, אפילו לכל שעה ביום אפשר להתאים צבע... חשבי על זה. כשיש העדפה ברורה לצבע מסויים לאורך זמן, נוצר חוסר בצבע הנוגד. פאנג שואי עוסק קודם כל באיזון אבל, אם עכשיו זה מה שאת אוהבת, אז, נהדר עשי מה שאת מרגישה

catooma

New member
היי אביבה..../images/Emo24.gif

מה נישמע????? לשם שינוי יוצא לי לענות לך כשאת עוד בסביבה... אני בד"כ מגיעה למחשב רק בשעות בערב... אני בעד איזון.. הרמוניה של צבעים... כל עוד גם הכתום שם... לכן אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לילדים... הכל כל כך צבעוני אצלהם. יום כתום סיון

לילדים יש פאנג שואי טיבעי

הם יודעים בדיוק מה טוב עבורם אח"כ מסבירים להם מה זה אופנה, מה כדאי ולמה זה טוב והם מאבדים מההבנה הטיבעית הזאת. כולנו היינו ילדים, וכולנו מתגעגעים לא כך?

למעלה