שבוע טוב לכולם

yosef 30

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

היי חברים יקירם שלי כלכך שמח לראות שהפורום מלא בשיתופים וסטטיסטיקות - לא שאני אוהב סטטיסטיקה כמו שאתם כבר בטח מתארים לעצמכם
. השבת עברה עם הרבה שייופיי קירות, סתימת חורים, צביעת קירות, שיופף ריצפות מדבק מגע והרבה הרבה אהבה
עם הבן זוג החדש, שגורם לי להתרגשות כל פעם מחדש. הבחור פשוט בונבון אמיתי.
אוטוטו אני הולך אליו לדירה, כרגע הגיעו המובילים, אתמול עבדנו ביחד עם שתיים בלילה בניקיון וסידור הדירה. יום שישי עבדנו עד אחת עשרה בלילה ומצאנו את עצמנו בשיחה עד חמש לפנות בוקר על כל מיני נושאים ורק אלוהים יודע מאיפה היה לנו את הכוח הזה - אך כמו שאומרים כשנהנים הזמן עובר מהר. האם אתם חושבים שהניסיון שלנו בלבנות מערכות יחסים כמו שהיינו רוצים, חווה בתוכו קושי בזמן שאנו מרגישים שהנה הגיע בחור שאיתו אפשר לבנות הרבה מעבר למה שהיה עד עכשיו
או בשאלה פשוטה יותר - האם כישלונות ואכזבות העבר לימדו אותכם להיות סגורים יותר גם כאשר אתם מרוגשים ומתרגשים יותר
לא אחת אני מוצא קצת מפחד. מפחד ש.... אולי להרפות, לאבד שליטה, על אף שאני מבין שברגע שאתה מתאהב, נדלק, מתרגש, אי אפשר באמת לשמור על שליטה זה פשוט קורה, הרגש עולה וגדל, השמחה הפנימית גדלה, ההתרגשות נמצאת כל פעם מחדש וחזק יותר. ולא תמיד נוח לי על אותו פחד שמתעורר בי. אני מרגיש ואנחנו גם מדברים על זה הרבה, שאנחנו מאוד דומים, שניינו מאוד חזקים באישיות שלנו ובדומיננטיות, מאוד יודעים מה אנחנו רוצים ובטוחים בזה, ויחד עם זאת מוצאים את עצמנו, מאפשרים לכל אחד להוביל ולסמוך על השני. שזה כשלעצמו מגרה לאללה
. החברים שלי ושלו נהיו חברים ויש תקשורת מצויינת. אני מרגיש ששני העולמות של שניינו נפגשו והתמזגו כלכך טוב שגם זה קסום כשלעצמו. גם עם החבר ששיתפתי אותכם בהתחלה שהיה מרוחק פתאום אני מרגיש שהוא מתקרב, מדבר וצוחק, צבענו ביחד והיה הרבה הומור ושיתוף, על אף שמשהו בי אומר "אל תתלהב יותר מדיי". אבל הוא והחברים שלי פשוט נדלקו אחד על השני. כלכך הרבה טוב - קצת מבהיל בתור התחלה לא
או שאין חוקים בנושא הזה
בקיצור אני מתרגש כל יום להיות עם הבחור הזה, הוא מקסים ורגיש בעיניי. הוא חמוד אמיתי ואני יכול להמשיך לכתוב שעות. אל מישהו כאן צריך ללכת עם מקדחה ביד
. שיהיה לכם המשך ערב מקסים. והמשך שבוע פורה ומפרה. באהבה גדולה משפחה ייקרה שלי
יוסף.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף לקרוא את מה שכתבת
אוהו יוספי, ברור שאכזבות וכשלונות העבר משפיעים על מה שקורה בהווה. הם אכן יכולים לגרום לך להסגר, לחשוש לפתוח את הלב. אבל מגיע היום שבו צריך להפסיק לפחד, להפסיק לחשוב, להפסיק לתכנן תכנונים, להפסיק לחשב חישובים, וכן משוטט יקר שלי, לזרוק את הסטטיסטיקה לפח (
). יוספי, תהנה, תבלה, תפתח את הלב ותתן לעצמך להיות מאושר. מי יודע, אולי תגלה שהאושר יכול להתנחל ולסרב לעזוב, שהאהבה רק גדלה, שהחברות בינכם רק מעמיקה, ושהזוגיות מתפתחת ומתחזקת. אולי......אולי......זה........אולי
איריס

בופיק

New member
חבל שלא חשבתי על מיליון דולר../images/Emo130.gif

בדיוק היום דיברתי עם חבר וקצת ניתחתי אותי יחד איתו ניסיתי להבין למה הפחד של העבר לא מאפשר לי להיפתח בעתיד
למה הפחד הזה יוצר עבורי מצב שאני לא מתמסרת מהר, אם בכלל
למה אני לא מוכנה להכניס מישהו באופן מלא ואיזה שהוא מקום אבסולוטי לחיים שלי
והבנתי שאני פשוט מפחד מהיום שזה יגמר.... מפחדת שאם הכל יהיה קרוב, חברים משותפים, חיים משותפים, דירה משותפת ואז נפרדים יהיה לי פשוט קשה, אבל אם אני לא מתקרבת ולא מכניסה אותה לחיים שלי באופן כזה, אלא שומרת אותה במרחק מסויים אז אני בעצם פחות נפגעת בפרידה. אבל למה בכלל אני חושבת על פרידה אם אני אוהבת
בקיצור זה גלגל אני לא מאפשרת להיכנס לי לחיים באופן מלא
היא מרגישה שאני מרוחקת
מדברים על זה שאני מרוחקת ואני אומרת ככה אני
ואז יש פרידה
לי כואב ואז אני נסגרת יותר. ואילו הייתי מאפשרת להיכנס לי לחיים, מאפשרת להתקרב אז אולי מלכתחילה הייתי מונעת את הגלגל הלא כל כך מוצלח הזה.... ומה אני מנסה להגיד אחרי כל החפירה הזאת, יוסף, אני מבינה מאוד את הפחד שלך, אבל אני שמחה שהוא לא משטלת עליך כמו שאני מאפשרת לו, כיף לשמוע שאתה כל כך שמח ומרוגש, נשמע שאתה בהחלט מאושר עד הגג, הלוואי וזה רק ימשיך ככה... מגיע לך האושר הזה
אהבה ממלאת אותך בכל טוב.... אמן ורק ימשיך..... שיהיה המשך שבוע טוב.... בופיק

למעלה