שבוע טוב לכולם

kikona126

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

רותי, וכל הגולשים הנוספים יש לי שאלה שמעניינת אותי זה כבר זמן רב. אחותי ואמא שלי פעם הלכו למתקשרות. כל אחת לאחת אחרת. כשאמא שלי הלכה אחותי ואני היינו בחדר שליד. המתקשרת דיברה על כל המשפחה שלי, על אח שלי אחותי אבא שלי, סבא סבתא... אמא שלי, ועלי לא הזכירה כלום, אפילו שאמא שלי ציינה שגם אני ילדה שלה. כשאחותי הלכה למתקשרת אחרת היא גם דיברה איתה על כל המשפחה, אפילו על אשתו של אח שלי. אבל עלי כלום, אפילו לא הזכירה אותי. למה לא מתקשרים עלי? ישנה סיבה מסויימת? יכול להיות שאני חסומה?

רותי 11

New member
אין לי מושג למה

זה קרה, אם זה בגלל שיש חסימה? אבל הן היו יכולות לזהות אותך - הכוונה שהן היו יודעות עלייך ללא יכולת חדירה אבל את מציינת שהן לא הזכירו אותך כאילו את לא קיימת. ולא חלילה שאת לא קיימת- יכול להיות אולי שלא היה להן מה לומר עלייך?

kikona126

New member
דווקא מאז

חלו הרבה שינויים אצלי. אם זה מבחינת עבודה לימודים והתפתחות רוחנית. אחת ממש לא הזכירה אותי. זאת שאחותי הלכה אליה. השניה, כשאמא שלי אמרה לה מי הילדים שלה (והיא הזכירה גם אותי - ככה שהיא ידעה עלי, והיא גם מכירה אותי), התיחסה לאח שלי ולאחותי, ולא דיברה עלי. מה גם שאת זאת שאמא שלי היתה אצלה אני לא אוהבת, זאת היתה השנה בה התחלתי להתפתח רוחנית, אבל היא שידרה לי שאין לי כיוון בתחום (לפני שאמא שלי נכנסה לשיחה איתה), כל הזמן ניסתה "לפתות" את אחותי שתלמד אצלה, ואלי התיחסה כאילו ואני לא מבינה כלום. למה כוונתך לא הזכירו כאילו ואת לא קיימת? אין אפשרות לתקשר עם המת? (אבל זה קורה לי הרבה.) איך אני יכולה לחסום? ואיך זה בא לידי ביטוי בתקשור?

רותי 11

New member
לא התכוונתי שאת לא קיימת

אבלעכשיו לאחר שאת מסביהר אפשר להבין למה הם התעלמו ממך, כנראה בגלל מי שאת והן חשו "מאויימות" מעצם נוכחותך האנרגטית כי אולי היא עוצמתית מדי בשבילם.

kikona126

New member
זה גם מה

שאור-לי אמרה לי, אבל אני לא מבינה את זה. איך אני, יכולה לדעת מהי הנוכחות האנרגטית שלי? ולמה הכוונה עוצמתית מידי? איך זה שמגיעים אלי תקשורים על אנשים שגם עוסקים במיסטיקה? האם אני יכולה לחוש בעוצמה יותר אנרגטית משלי? ואם כן איך זה בא לידי ביטוי? האם בגלל זה עדיפה ההתפתחות שלי לבד? ולא על ידי הכוונה של מורים (כגון מורה לקריאה בקלפים, שם לדוגמא קיבלתי ממנה בסיס, אבל גיליתי שההתפתחות שלי לבד יותר טובה. מה גם שבתקופה שהייתי איתה בקשר קיבלתי הרבה תקשורים לגביה) דיברתי עם מישהי לפני כמה זמן, ושאלתי אותה אם היא יכולה ללמד אותי לתקשר בעירות, והיא אמרה לי שלא, כי אנחנו לא מתקשרות באותה הדרך, ושלראות דברים זה קשה. (את התקשורים שלי אני רואה) שאני צריכה לבקש מהמורים הרוחניים שלי.

רותי 11

New member
kikona126

למה את חושבת שמי שעוסק במיסטיקה יש לו עוצמה אנרגטית יותר משלך? מה הקשר? במקרה שלך כנראה שאת מתחברת לעוצמות שבך לבד וזה דבר טוב זה מעיד על כך שאת כן מחוברת לעוצמות שלך, אולי לא מבינה אותן עד הסוף אולי לא מספיק מעריכה אותן, אבל בהחלט מחוברת אם את אומרת שלמידה עצמית טובה לך. אם פנית למישהי מסויימת שתעזור לך לתקשר והיא אמרה שהיא לא יכולה, זה מעיד על זה שהיא לא הייתה "המורה" הנכונה, כי היא צודקת שכולם מתקשרים שונה לכל אחד יש את הדרך היחודית לו, אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר ללמוד את זה, איך כולם לומדים אצל מדריכים מסויימים, אין קשר בין צורת התיקושר השונה להדרכה, מי שמדריך יודע את זה ומבין את הדקויות האלה, ויודע לכוון בהתאם.

kikona126

New member
אבל

גם מי שאמרה שהיא תלמד אותי לא היתה המורה הנכונה. אני הרגשתי שכן, אבל היה משהו שגרם לי לחשוב פעמיים, ובגלל זה החלטתי שזאת לא היא. אני חושבת שהמורה המתאים שלי היה המרצה שלי לקבלה, הוא הכניס אותי לכל העולם הזה. הוא זה שלקח אותי עד הפרדס, ודאג שאני אגיע לשם בשלום ואחזור משם בשלום (וזה בא לידי ביטוי גם בקורסים שלו, וגם בחלום בו הגענו לפרד"ס) אבל בעצם המעבר לפרדס אומר שמפה הדרך היא שלי לבד. כי את הרמזים קיבלתי, אבל אני צריכה להמשיך לבד. איך אפשר לדעת על עוצמה של אנרגיה? אני חושבת שהשבוע ניסו לתקשר עלי, ללא הסכמה שלי, היה לי חלום על זה, אותו האדם ניסה וניסה אבל לא הצליח, בחלום זה השאיר מעין צלקת שעדיין לא הבנתי את המשמעות שלה. יש לך רעיונות? ניראה לי שאני לאט לאט מבינה ומכירה את העוצמות שלי. אבל נכון, אני לא מעריכה את זה, כי זה קשה, אני יודעת למה אני מסוגלת אבל לא מצליחה לשלוט בזה. לא מבינה מה עוזר לי לתקשר על אחרים, שאני לא מכירה או לא בקשר איתם. מה אני אמורה לעשות עם תקשור על ילד שהולך לעבור תאונת דרכים? ואומר לי שהגיע הזמן. למה שאני בקשר עם אנשים מגיעים אלי תקשורים של המשפחה שלהם? ולמה זה מגיע רק בחלום? אלו מעין שאלות שאני מעלה כי אולי זה גורם לחוסר הערכה שלי, העובדה שיש לי עוצמה שאני לא יודעת איך להגיב לה, לשם מה היא נועדה.

רותי 11

New member
היי מ תוקה

ראשית העוצמה שלך נועדה לעזור לך להגיע לאמת שלך וליעוד שלך שבטח בבוא הזמן את תגלי אותו - היעוד נבנה ממערכת שלמה של דברים שאנחנו עושים לומדים וכו'. את מתקשרת בחלומות כי במצבים כאלה ההגיון והמודע הולכים לישון ואז התת מודע וכל הפחדים החסימות ההגיון הכל נעלם ואת חופשיה יותר, לכן הרבה אנשים מתקשרים בקלות דרך חלומות - גם אני התחלתי ככה, כל העולם ולהקתו היו מגיעים אלי לאחר שהיו נפטרים אני הייתי מקבלת מסרים עבור המשפחה - אבל זה העיד על כך שאני קיבלתי את הדברים האלה כנראה בצורה טבעית יותר והיה לי קשר מיוחד לאותם נשמות, זה גם היתה הכנה לדעתי לקראת הדברים שאני עושה היום, כי הם פתחו אותי שיש דברים מעבר. לתקשר לאחרים הרבה יותר קל לנו מאשר לעצמנו אפילו מתקשרים מנוסים מעדיפים שאחרים יתקשרו עבורם. לדעתי את צריכה לפרוץ מעברל מה שלמדת עד היום, התחושה שלי היא שאת תקועה בדעה או ידיעה מסויימת ומשם את מנסה להבין, את צריכה להיפתח לעוד דברים ולראות מה מרגיש לך איתם, למרות שאת תגידי לי שאת פתוחה מרגיש לי שלא מספיק - וככל שתמשיכי לחקור ולבדוק לקרוא להקשיב ללמוד בכל מיני דרכים את תמשיכי להיפתח ולאט לאט להבין את העוצמות שבך.

kikona126

New member
אני לא פתוחה

ואת זה אני יודעת. אני בשלבים, נעזרת בטארוט כרגע, ויותר מזה, בכתיבה של הספר, כל פעם עם הכתיבה אני מגלה משהו חדש על עצמי. יש הרבה דברים שאני מפחדת לגעת בהם, אחד מהם הפתיע אותי באחד הימים, והגיע ללא התרעה. מקרה שרק ביום בו אני אהיה פתוחה אוכל לחזור אליו. לא הייתי מוכנה, וזה יקח לי עוד זמן. דרך אגב, את אומרת שאצלך מופיעים כל הנפטרים, אצלי מופיעים החיים, שמקבלים מסרים אצלי, יותר מזה גם אלו שמיועדים להגיע לעולם. אלו שנפטרו מופיעים לפעמים, לא בתדירות גבוהה כל כך.

רותי 11

New member
את שואלת את עצמך

בחלומות מה את אמורה לעשות? האם את מנסה לעשות שאלת חלום גם לגבייך ?

kikona126

New member
אני לא עושה לגבי אחרים

זה מגיע. אני מנסה לגבי, אבל התשבה מגיע רק אם יש בזה צורך. לא תמיד.

רותי 11

New member
תתחילי לנסות להקפיד

לקבל תשובות לגבי ההתפתחות האישית שלך תפני להדרכה ולאני העליון שלך במקביל שיעזרו לך לקבל הבנות לקגבי זה.

kikona126

New member
אני מנסה

הקטע הוא שהם פועלים ברגע שאני לא פועלת. לדוגמא ברגע שגיליתי מה הדפוס של החלומות הנבואיים שלי והתקשורים, רציתי לספר את זה, אבל לא העזתי. ואז בצהרים (שזה דרך אגב השעות תקשור שלי בדרך כלל) באותו היום הגיע לי תקשור ממש חזק, שאמר לי לפעול, שיש לי משהו חשוב להגיד, ושאין סיבה שאני אפחד מזה. אם אני שואלת שאלה הקשורה לי, התשובה תגיע באיחור, לאחר מספר ימים...

למעלה