שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo13.gif

כל השבוע אני מתענג על הדיסק הנפלא של יקירנו ולא יכול להפסיק לפזם את השירים משם... אחחחחח פשוט עילוי...איזה מילים,הכתיבה של עמיר ממש כמו טקסט של תפילה מסידור בלשון גבוהה ותנכ"ית כזאת פשו אין לי מילים לתאר את העבודה המדהימה,בלדות יפייפיות כאלה במיוחד בשיר "נשמתי" עם מוריס אחינו.בפעם הראשונה ששמעתי את השיר נקרעתי מצחוק בלתי מובן,פשוט תחושת התרגשות ענקית הציפה אותי. שיהיה לכל חברי הפורום היקרים שבוע נפלא

פזית 1

New member
שבוע מצויין לכול אנשי הפורום המדהים

הזה, וכמובן למנהלת הפורום המפורסמת שלנו....
שבוע של לרציות להיות, שבוע שהייתי שר שבוע של כמעט בשורות טובות שבוע של שגרה שבוע שהכל עד לבאן שבוע שאיהיה קרוב אליך (לורד) שבוע שבעיניה איהיה הכי .... שבוע שבת המלך מוצאת את הנסיך שלה שבוע שבו נשמתי מוצאת שלווה שבוע שבו אתה לא בורח ושבוע של יום הולדת שמח שבוע שבו הכל יהיה עמיר בניון...

מוריאל5

New member
שבוע טוב לכולם, ולך עמיר- ת ו ד ה !

תודה על לחנים מדהימים תודה על מילים נפלאות תודה על האושר שאתה גורם, תודה על שהינך. הרי לך הדרך בה תדע אם משימתך עלי אדמות הושלמה, אם חי אתה סימן שלא.

היי אלעד

היי אלעד, מה שלומך? זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום כלשהו וזה רק כדי לשלוח אליך תגובה יצא לי להכנס לאתר הרשמי של עמיר בניון ואיכשהו יצא לי להכנס לפורום ולראות אותך בין כמה תמונות , מנגן בין היתר אני חייבת להגיד שזה היה די מרגש... אז נראה לי שאתה בדרך טובה מתחזקת ומאושרת ... שיהיה רק טוב אילה {קידום...}

למעלה