שבוע טוב לכולם שאלה ???

שבוע טוב לכולם שאלה ???

אולי מישהו יכול לכוון אותי בנבכי הביקרוקרטיה או להפנות אותי למיקום שהכל מאורגן לגבי קבלת תו נכה . אני חייבת לציין כי אני לא בעלת רכב על שמי האם זה בכלל אפשרי ? אין בעיה להעביר את הרכב על שמו או להוסיף אותו לרשיון כי ניתן להוכיח שזה הרכב שמשרת אותו בכל ימות השבוע . ים פשוט לא מודע לכללי הבטיחות בכביש ונראה לי שזה בכלל לא הולך להשתפר ... הוא שומע רעש חזק (אופנוע לדוגמא) והוא יכול לרוץ בטרוף ישר למרכז הכביש .... אני לא פעם מעדיפה לרדת לעיר במונית שתוריד אותי בצמוד למקום ולא לחפש חניה רחוקה כי זה סיוט ללכת איתו הוא מנסה לעזוב את היד ואני נכנסת ללחץ תודה אריאלי

רות ש

New member
על שם מי הרכב?

האם הרכב הוא שלך או של בעלך ורק רשום ע"ש מקום העבודה???

הרכב רשום על שם אחותי פשוט חשבנו

שיהיה מיותר לערוך העברת בעלות אם האוטו נשאר במשפחה , אבל תמיד אפשר גם את זה לבצע תודה אריאלי

bisty

New member
תצטרכי לעשות העברת בעלות

זה מחיר פעוט לשלם. ככה אני חושבת. יתקנו אותי אם אני טועה. אני יודעת שניתן לקבל תו נכה לרכב חברה אבל אין לי מושג איזה מסמך רשמי ניתן לנפק למשרד הרישוי כדי להוכיח שהרכב נמצא בשימושכם. עוד דבר,תו נכה בעיקרון אמור גם להקנות לכם פטור מאגרת רישוי (טסט) מה שלא תקבלו אם הרכב לא רשום על שמכם. הרכב צריך להיות רשום על שמך. לא על שם הילד. בקשה תגישי לפי ההוראות באתר של אלו"ט. להדגיש מאוד את הקטע של חוסר התמצאות,חוסר מודעות לסכנות וכו'. להדגיש ולהגזים אפילו כי אין דרך אחרת. אני יודעת שלאחרונה (גם עם זה) עושים בעיות...

doroniz

New member
זכאות לתו נכה

למיטב ידיעתי, ילד נכה הרשום בת.ז. של בעל הרכב זכאי לתו נכה. המשמעות: הרכב צריך להיות רשום על שם ההורה והילד צריך להיות רשום בת.ז. של ההורה. בפועל: נראה לי שהדרך היא להוסיף את עצמך כבעלת הרכב של אחותך. הוספת בעלים לרכב איננה כרוכה בתשלום. תו נכה מזכה בפטור מלא מאגרת רישוי שנתית (משלמים 21 ש"ח בשנה). חתימה טובה, דורון.

אי אפשר להוסיף בעלות

הבעלות חייבת להיות על שם שני ההורים, או אחד הורים בלבד. בלי בעלים נוסף

למעלה