שבוע טוב לכולם-ן...... במקום לראות כדורגל...עובדים.. תנו להתרגל לרעיון...(:
S sahr12 New member 14/12/02 #1 שבוע טוב לכולם-ן...... במקום לראות כדורגל...עובדים.. תנו להתרגל לרעיון...
S sahr12 New member 14/12/02 #3 מישמיש...??בואי דחוף שאלה.. האם ייתכן שגרעינים שחורים עושים לי פריחה ויובש בפנים??? באמת עובד..
מ מישל בת 34 New member 14/12/02 #4 ../images/Emo6.gif אם זה הגרעינים שפנטום יורק עלייך אין ספק שיש לך פריחה
מ מישל בת 34 New member 14/12/02 #8 את... ../images/Emo24.gif יכולה לשכב על הספה שלי ולהרים רגליים אולי בהזדמנות אני יעשה לך שחי, שפם גבות וכו´....
את... ../images/Emo24.gif יכולה לשכב על הספה שלי ולהרים רגליים אולי בהזדמנות אני יעשה לך שחי, שפם גבות וכו´....
G giulietta New member 14/12/02 #11 שבוע טוב בנות../images/Emo25.gif אח...איזה חברות יש לי... אחת מולטי דיספלינרית ואחת סופר דופר קולינרית. אני מסודרת. שבוע טוב יקירותי.
שבוע טוב בנות../images/Emo25.gif אח...איזה חברות יש לי... אחת מולטי דיספלינרית ואחת סופר דופר קולינרית. אני מסודרת. שבוע טוב יקירותי.
S sahr12 New member 14/12/02 #12 אנחנו סתם עיזים..... מהההההההה,מהההה,מהההההה......פועה סער.....חחחחח שבוע טוב גם לך!
G giulietta New member 14/12/02 #14 נשמההההה../images/Emo25.gif אתה לא עז!!!!!!!!!!! אתה גדי קטן ונחמד. (מחלקים פה חסה, בא לך?) אל המעיין א-ל ה-מ-ע-י-י-ן בא גדי , בא גדי קטן... שבוע טוב (שהתחיל לך מוקדם).
נשמההההה../images/Emo25.gif אתה לא עז!!!!!!!!!!! אתה גדי קטן ונחמד. (מחלקים פה חסה, בא לך?) אל המעיין א-ל ה-מ-ע-י-י-ן בא גדי , בא גדי קטן... שבוע טוב (שהתחיל לך מוקדם).
S sahr12 New member 14/12/02 #15 אל תבשל גדי בחלב אימו...חח מה נשאר לך מהבישולים של שבת??? מתחיל להיות רעב....
G giulietta New member 14/12/02 #17 עזוב שאריות בא לך מלאווח חם וקריספי... עם רסק בצד, סלט קצוץ דק, וקפה הפוך רותח? זה מה שאני אכלתי עכשיו (וסליחה על ההתעללות חחחחחחח)
עזוב שאריות בא לך מלאווח חם וקריספי... עם רסק בצד, סלט קצוץ דק, וקפה הפוך רותח? זה מה שאני אכלתי עכשיו (וסליחה על ההתעללות חחחחחחח)
S sahr12 New member 14/12/02 #18 סליחה מראש...... את מנייאקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת..... איי, אולקוס....
מ מישל בת 34 New member 14/12/02 #13 ../images/Emo6.gif רצה להביא את המולטי שף שלי אולי תצא מכאן איזו מולטי אורגזמה