שבוע טוב לכוולם!!!

שבוע טוב לכוולם!!!

אמממממממממ חייבת לספר לכם אז ככה: אני נהנתי לי היום בערב ומאאאאאאד
(לא נדבר על אחה"צ עם כל שבט השפריריות חחחחחחחח ) ישבתי לי על הענף הכי אמצעי בפארק ושמעתי את שירתן של הגדולות מכולן: רביץ וגלרון אממ איי יה יה זו הייתה הופעה אממ משו משו שרתי במלוא גרוני!!! ניפנפתי במלוא כנפיי ויישרתי את כל משושי (שניים במספר
) היה כייף! וכמו תמיד: "הילדה הכי יפה בגן - יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן. וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר, כי היא הילדה הכי פה יפה בגן טו טו טו טו טו! שבוע טוב לכם. לילה זוהר רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
יוהווווו גחלולה. כמעט טבעת פה ../images/Emo6.gif

אז הקפצתי את הודעתך. גם אני אוהבת מאוד את רביץ וגלרון. זמרות עם קול מהמם, שירה מופלאה, ובלי מאניירות של כוכב. את גלרון, אהבתי מאוד בשירי הג'ז - זוכרת? ואת שיריה של רביץ, אנחנו מזמזמים בבית המון. מצרפת לכם כאן שיר של יהודית רביץ- "באה מאהבה" אחד השירים שלה בין האהובים עלי ביותר.

אופה3

New member
באמת טוב שלא טבעת

שמחתי לקרוא שנהנת, הלוואי עליי לשבת על עץ עכשיו ולשיר הילדה הכי יפה בגן, יש לה עיינים הכי יפות בגן אבל כרגע אני אוהבת את השיר שאת בוכה את לא יפה את לא יפה......

צלילי המוסיקה

אכן נהניתי לי מההופעה ומהעץ שלי! גם אני חנילה שרה את השיר שהזכרת והרבהההההההה ואופינקה מה פתאום לבכות??! חייכי לך בשירים כי לך אקשור כתרים (לא זוכרת את המילים
) אולי נשב פעם יחדיו על העץ המיוחד ונשיר בצוותא רק טוב!!!

למעלה