שבוע טוב לכוווולם

moranush86

New member
שבוע טוב לכוווולם

אחחח איזה סופ"ש היה לי ... יום חמישי יצאתי לת"א בערב ופקח בן _ _ _ _ דפק לי דו"ח 500 ש"ח. 500!!! אבל לא נורא חפיף נסעתי לחבר שלי בשישי והלכנו להופעה של אייל גולן {אני? אייל גולן?! איך זה קרה?!?} והיה כיף... וזהו אהההה ותכנסו לקומונה

שבוע טוב..

מורן איזה באסה.. אבל העיקר שנהנת.. תהנו מהשבוע..
אני שוב נעלמת לשבוע... ועזבו שהחיים שלי מסתבכים כל פעם בחדש... שרית איפה את..?

orianush

New member
שבוע טובב

הופעה של אייל גולן? איזה כייף, אני אוהבת אותו דווקא שבוע טוב.

שבוע טוב!!!

יאללה מחר מבחן בתנ"ך שלישי-טיול חמישי-מבחן בלשון ויאללה יום שישי!!! מתחיל החופש(מהצהריים
) אוהבת אותכם!! ביי!!! 500 שקל...באסה...אולי תגישי עירעור1?!? אולי יורידו לך בסכום1!! בכל זאת-בהצלחה!!!

moranush86

New member
תודה עדי ו...

זה עיריית ת"א... מה שאומר שהסיכוי שהם יוותרו/יורידו את המחיר שואף ל-0 ויחד איתי גם כל הרחוב קיבל דו"ח {שזה אומר משהו כמו 30 מכוניות} אז אם הם מורידים לי הם יצטרכו להוריד לכולם!! כן הם קקות אבל אין מה לעשות שיעור לחיים - תמיד תחנו בחניה מסודרת!! עדיף לשלם 20 ש"ח מאשר 500....................

sarit lang

New member
שבוע מדהים!

מורן אצלי קרה כמעט אותו דבר...הייתי בבני ברק ועברתי באדום ודפקו לי דוח של 70 שקל והייתי בדיוק ליד הבית של ההורים שלי אז הכנסתי להם את הדוח לתיבה...!!! ותנחשו מה???? אחרי שבוע מצאתי את הדוח בתיבה שלי....!!! אבל עד היום לא שילמתי את זה!!!! (טוב זה היה לפני שבועיים)....!!!

ניר86

New member
חחחחח צריך הרבה כישרון !!

שרית צריך הרבה כישרון כדי לקבל דו"ח על לעבור במעבר חציה באדום ....לפחות תתנחמי שזה רק 70 שקל ולא 500 !

sarit lang

New member
חחחחחחחחחחחחח כן אה?

אם זה היה 500 שקל היה מלחמה בין התיבה שלי ושל ההורים שלי

חח שרית..

באמת תתנחמי שזה רק 70 שקל.. וואי הרגת אותי עלק "מלחמה בין התיבה שלי ושל ההורים שלי"

1מאיוש

New member
חחח מוכשרת .. ../images/Emo3.gif

תשלמי שלא יעברו לך 3 חודשים בטעות חח ובלי מלחמות חחח וואה וואה נדיר הדבר הזה
יש כאלה שמקבלים דו"ח של 100 ש"ח... (כמו עומר ברנע חחח )

למעלה