שבוע טוב לכוווולם

שבוע טוב לכוווולם

אין לי מושג אם זה בזכות ההשקייה שלי היום
אבל הצהוב האביך הזה קצת נמוג לו טפייי כמה צהוב היה לנו היום אולי זה איזה סימן שמישהו מנסה להגיד לנו משהו?? מקווה שהשבוע החדש יביא אתו בשורות טובות ימים קלים וקצת חורף פה ושם.
שיהיה שבוע טוב לכוווולם רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
שבוע טוב עם מזג אויר חורפי ../images/Emo183.gif

אפשר לבקש ? שבוע חורפי, עם הרבה גשם ורוח זה לא פייר כל הקייץ חיכיתי לחורף וכשהוא מגיע ... אז שוב קייץ

גאיה ק

New member
חורף אמרתם ?

מה זה ?! זה חורף !
תמונה עדכנית מאנגליה. ימין ושמאל רק קרח. קר שם במיוחד השנה והחזאים מדווחים על גל סיבירי. אלינו כנראה מגיעים גלים מסהרה.

ברק 188

New member
גאיה לא רוצים סהרה, רוצים סערה אמיתית חורפית

סהרה זו שהרע כמו שהייתה היום לא ראיתי את ה
כל היום בקושי מיששתי את המקל...לדת מזה הנחס הזהההההההההה ? לעומתה סערה זה כיף לא נורמאלי בא לך בזמן בדיוק בחורף ועושה לך חשק לחרוף עד לאלרגיות האביב תמונה יפה משם . ומשהו ענוג מפה

גאיה ק

New member
יש פה סערות ,ברקי

בכוס מים.
ותגיד לי,אתה עוקב אחרי??כי בזמן אחר(לפני כמה ימים) הבאתי את השיר במקום אחר. כמה ענוג. איחולי לאביב ענוג נטול עופרת.. ואלרגיות

alondli

New member
שיר נהדר, מתאים באווירה למשהו..

ש..בין לבין, לא חורף, לא אביב לא מוגדר כזה, לא סגור על עצמו, חמקני ומתחמק, "רוצה אבל פוחדת"..
...כמו מזג האוויר הנוכחי..

ש ר ה לה

New member
../images/Emo188.gifאהבתי מאוד את הביצוע המחודש ל'ענוג'

אשמח לקבל פרטים נוספים על המבצע ונסיבות החידוש המענין. אם זיהיתי נכון, נדמה לי שהמבצע הוא דודי לוי ואם לא, אשמח תמיד להתעדכן.... הנה עוד משהו נחמד ומחמם לב מהעבר....

rtho784

New member
אולי נקרא לחוני המעגל ויוריד לנו גשם../images/Emo183.gif..

ברק 188

New member
../images/Emo68.gif צודקת ../images/Emo68.gifטועה

צודקת שרה אכן זה דוד לוי ולא ההוא מבית שאן
וגאיה טועה לא עוקב אחריך מאיפה לי לדעת היכן את עוד מסתובבת
אבל צירוף מקרים מעניין...כנראה שיש בינינו יותר ממשהו כן...משהו...אחר אולי איזה טלה- פלא . מזמן לא היה לנו איזה קטע של JAZZZZZZZZ טוב

גאיה ק

New member
סיימתי לבשל קובה סלק../images/Emo3.gif

יאמי. והולכת לכבוש ,לא. לא מלפפונים.לא היום,את העיר הגדולה . מישהו/י מתלווה ? אני אהיה בתערוכת צילום בביתן הלנה רובינשטיין ובאיזור שוק לוינסקי לרכישת כדור קופץ ומקפיץ שבאנגליה ואפילו בלונדון לא הצלחתי להשיג. או שלא היה הגודל המתאים או שלא היה הצבע המתאים או שאמרו לי לחזור בקיץ
. מוזרים האנגלים האלו. אוכלים גלידה ויושבים בבתי קפה ברחוב באפס מעלות,אך מקפיצים כדורים בקיץ בלבד.
אז אין ספק שבכל זאת יש בה משהו. א ר י ב י ד ר צ' י

ברק 188

New member
שבוע טוב

אכן היה לנו היום סתם יום של חול בשבת קודש תמונה לפות ערב בדרכי הביתה
(מזמן נהיגה ממצלמת הפלאפון... לא לגלות) לגבי כול מה שכתבת גחלולה שית-גשם והשיר שלך אילנה צ'וקריה ממתיקה לשבוע טוב .

aviev1

New member
לא סוד הוא שהצבע הצהוב אף פעם לא

היה פיבוריט אצלי..........ולפיכך כשראיתי כל כך הרבה צהוב בחוץ נעלתי את עצמי בביתי.ואירחתי את ילדי ונכדי בצבעי האדום. ובערב ביקרתי בסרט........ממליץ עליו בכל פה... נער החידות ממומביי חוויה של ממש.לא להחמיץ. שבוע טוב.

alondli

New member
הספר היה מצויין..../images/Emo13.gif נקווה שכך גם הסרט..

לרוב סרטים אינם מצליחים "לטפס" לגבהים שמציבים ספרים טובים..

aviev1

New member
אלונדי אחת הסיבות שאני לא מרבה

לקרא ספרים הוא כי תמיד אני מחכה שמא יצא מהספר סרט. כי בשביל מה להתאמץ אם אפשר שיקריאו לי אותו.:) מאידך אנשים שיצאו מהסרט אמרו שיש הבדלים בין הספר לסרט.. ואני שואל את עצמי....למה לי להיכנס לקונפילט בין 2 שעושים כסף על חשבוני שיריבו ביניהם ושיבואו תחת מכמה משותף. וחוץ מזה קורה לפעמים שבקריאות ספר נרדמים..תאר לעצמך שכולם בסרט ישנו.. מי יהפוך בשבילם את הדף? הסדרן?

למעלה