וואוו כמה שאני מזדהה איתך כל מילה בוללללללללללללל
פ פ נ ט i ם New member 23/3/14 #13 בואי ואצטט לך משפט חכם שנאמר לי השבוע (וסליחה על זה שאני רציני - פן לא מוכר שלי) בני האדם נחלקים לשניים - אלו שקמים בבוקר כי הם רוצים לקום ואלו שקמים בבוקר כי הם לא מתו בלילה...
בואי ואצטט לך משפט חכם שנאמר לי השבוע (וסליחה על זה שאני רציני - פן לא מוכר שלי) בני האדם נחלקים לשניים - אלו שקמים בבוקר כי הם רוצים לקום ואלו שקמים בבוקר כי הם לא מתו בלילה...
ל ליאור אור2 New member 24/3/14 #17 המממ איזה משפט .....מעניין ..אני שונאת בקרים אבל אוהבת לחיות בבוקר...
ל ליזוש וזהו New member 24/3/14 #22 אלו שקמים בבוקר כי הם רצו גם כן נחלקים לשניים אלו שקמים כי הם באמת רוצים... ואלו שקמים כי הם חייבים לקום... העיקר שקמים)
אלו שקמים בבוקר כי הם רצו גם כן נחלקים לשניים אלו שקמים כי הם באמת רוצים... ואלו שקמים כי הם חייבים לקום... העיקר שקמים)
ל ליאור אור2 New member 24/3/14 #23 מסכימה אני מאלה שקמים כי חייבים, אבל כמו שאמרת העיקר שקמה , שמחה מאוד שאני בחיים זה ממתיק את הגלולה המרה
מסכימה אני מאלה שקמים כי חייבים, אבל כמו שאמרת העיקר שקמה , שמחה מאוד שאני בחיים זה ממתיק את הגלולה המרה