שבוע טוב כולם בשורות טובות לכולנו.
A achokler New member 23/3/14 #4 השבוע התחיל מצויין הייתי במשתלות לחדש קצת לאביב. ונכנסתי לחנות בעלי חיים לקנות אוכל. פתאום מצאתי צפרדע למכירה כמו זו שהייתה לי. היו שם גם חומות. אז קניתי אחת חומה אחת לבנה. לחומה קראתי סנאו ללבנה חושך. דרלינג אני יודע שאת מפחדת אז לא העלתי תמונות.
השבוע התחיל מצויין הייתי במשתלות לחדש קצת לאביב. ונכנסתי לחנות בעלי חיים לקנות אוכל. פתאום מצאתי צפרדע למכירה כמו זו שהייתה לי. היו שם גם חומות. אז קניתי אחת חומה אחת לבנה. לחומה קראתי סנאו ללבנה חושך. דרלינג אני יודע שאת מפחדת אז לא העלתי תמונות.
A achokler New member 23/3/14 #15 תפסתי השבוע בגינה זעמן מטבעות נראה כמו צפע אבל אישון עגול וזנב ארוך ולא קטום. הוא נחש חונק ולכן לא מסוכן. אשתי לא הסכימה שאגדל אותו בבית למרות שהוא האויב של הצפע.
תפסתי השבוע בגינה זעמן מטבעות נראה כמו צפע אבל אישון עגול וזנב ארוך ולא קטום. הוא נחש חונק ולכן לא מסוכן. אשתי לא הסכימה שאגדל אותו בבית למרות שהוא האויב של הצפע.
ק קרן אור לי New member 24/3/14 #18 איך זה שלא הלכת לעבוד בתחום בעלי החיים? אני רואה אותך כוטרינר - או חוקר בעלי חיים משהו בסגנון
A achokler New member 24/3/14 #19 אני גם מאד אוהב תינוקות וילדים וספרים ולהדריך. תצוגות של ויקטוריה סיקרט. ולא הפכתי אף אחד מזה למקצוע שלי. אני לא מכיר הרבה אנשים שעובדים בתחום שלי מאהבה.
אני גם מאד אוהב תינוקות וילדים וספרים ולהדריך. תצוגות של ויקטוריה סיקרט. ולא הפכתי אף אחד מזה למקצוע שלי. אני לא מכיר הרבה אנשים שעובדים בתחום שלי מאהבה.
ל ליאור אור2 New member 24/3/14 #20 גמני הייתי במשתלה בשבת אבל קניתי כיבשה. אבל מחרס לגינה. רציתי גם 2 צפרדעים אבל...התפספס לי ואני ממש מצטערת שלא קניתי ):
גמני הייתי במשתלה בשבת אבל קניתי כיבשה. אבל מחרס לגינה. רציתי גם 2 צפרדעים אבל...התפספס לי ואני ממש מצטערת שלא קניתי ):