שבוע טוב כולם!

מימי75

New member
שבוע טוב כולם!

הרבה זמן לא הייתי פה יש לי שאלה קצת אחרת לגבי הפריסה הקלטית אני קודם אכתוב אותה- בעד- 10 גביעים נגד- 8 מטות עבר- מלך המטות הווה- 4 מטות עתיד- 6 גביעים עתיד רחוק- אביר חרבות דימוי וזויות אישית- 6 חרבות הסביבה- 8 מטבעות פחדים ותקוות - אס מטות סיכום - מוות אוקי אז כך , השאלה שלי קצת מסובכת. בזמן האחרון קורים לי דברים מוזרים , אני מקבלת המון חלומות מסרים בהם אני רואה את האקס שלי בדמותו של האיש הנוכחי עימו אני בקשר כיום . אני מקבלת חלומות חזקים ואני לא יודעת מי מאמין בחלומות נבואה או לא אבל אני חייבת לציין ש"בורכתי" ב-99% חלומות נבואה מכל החלומות שאני חולמת. היה לי מאוד קשה לפרש את החלום וביקשתי מהקלפים עצה או פירוש משלהם למה שנראה להם שהחלום הזה מסמל , ובגלל זה עשיתי את הקלטית שמסמלת יותר פוטנציאל וזה כמובן מה שיצא. לפי מה שאני רואה יש פה קלפים של הצלחה של אושר והישגים אם מישהו יכול לשפוך לי מעט אור לפי טעמו מה אומר כל זה אני אשמח. החלום ברובו היה על הפחד לאבד את הנוכחי וכמובן מהבחינה הפסיכולוגית אולי שה"אקס" יחזור לחיי. (סוג של חוק מרפי) או הפחד להיפגע כמו במערכת היחסים הקודמת. תודה מראש לכולם מימי

מימי יקרה, למה קלטית? איזה פוטנציאל בדקת כאן?

כאשר אני פותרת חלומות באמצעות הקלפים אזי אני עושה זאת באמצעות הוצאת שלושה קלפים נושא החלום מסר החלום תובנה מהחלום אפשר גם להוציא ככה סתם שלושה קלפים כמסר כללי אבל איזה פוטנציאל??

מימי75

New member
תראי הילה

אני רציתי פוטנציאל , כיוון שזה משהו שיכול לקרות ביקשתי השערה מכיוון שזה חלום ולא שאלה ממוקדת על מצב אז רציתי להבין פחות או יותר לאיזה כיוון אני הולכת תשימי לב שיצאו לי 6 גביעם שאכן קשורים לעבר שלי, ואת קלף המוות בסיכום ופוטנציאל שבעצם מהווה את הסיכום של החלום. זה ממש "לעקור" מישהו מהלב שלי ולשים מישהו במקומו , מה שמצריך שינוי הרי, אני חושבת שהקלטית דווקא נתנה הרבה אור על החלום הזה כי חלום זה גם תת מודע לכן אינני יכולה לקחת אותו ולפרש אותו בצורה עתידית כשאני לא יודעת אם זה תוצר של מחשבות שלי או משהו שבאמת יכול לקרות. לכן פרסתי את הקלטית , כמה שפוטנציאל לקרות , ומה יכול לקרות מבינה? בכל מקרה אם יש לך איז השערה ככה בגדול או סתם אינטואיציה לגביו אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך היא חשובה לי מאוד כי את קולטת אותי טוב מאוד ואני אומצרת את זה לאור כל הפריסות המדויקות שפירשת לי שלך, מימי

מימי75

New member
הילה עשיתי כדברייך תראי מה יצא

הוצאתי שלושה קלפים נושא החלום - קיסרית מסר החלום- 7 מטות תובנה מהחלום- אס מטבעות (יצא לי גם קלך הבהרה- כוהן ) את יכולה קצת למקד אותי ? אני אשמח שלך, מימי

רוחלה5

New member
ניסיון לפרש

הקיסרית מציינת בעיני את נושא תחושת השייכות לקשרים האחרונים שלך, עד כמה את חשה כי את שייכת, מקורקעת, עם שורשים או לחילופין תלושה בקשר. המסר לא לוותר על יציבות, משפחתיות וקשר מוחשי אולי כדאי לך לבדוק את סוג הקשרים אליהם את נמשכת,,, אל מי הקיסרית נמשכת? האם החבר הנוכחי הוא עוד מאותו דבר?

מימי75

New member
היי רוחלה

לא כל כך הבנתי את הפירוש שלך הייתי שמחה אם היית קצת יותר מרחיבה לי הנוכחי הוא דומה לאקס בריסון הריגשי, מיסתורין, גבריות , כוחניות, בעיקר תחושת סמכות אני אוהבת את החזקים מבחוץ והרכים מבפנים וזה קיים שם. יש אפילו תחושת האישה של.. או הגבר של.. זו לא רכושנות אבל אלה יותר תכונות "עקרביות" אצלי אולי קניינות טוטאליות התמסרות אני מקווה שהצלחתי לענות אך לצערי עדיין לא הבנתי את המסר שלך, מימי

רוחלה5

New member
למימי היי

בפריסה הראשונה ניתן לראות התחלה מבטיחה אבל בהמשך משהו קורה לקשר, את חוששת שהבסיס לקשר הוא אס מטות, בחלום את רואה את החששות שלך שהיית כבר בסרט הזה ומה שהיה כנראה הוא שיהיה. חלק מהעניין קשור לדעתי לנושא בחירת בני הזוג. להתראות בפריסה הבאה, , ,

מימי75

New member
"אותה גברת בשינוי אדרת"

זה כל כך נכון אני חושבת שקלעת בול אפילו כנראה מה שהיה הוא מה שיהיה יש איזשהוא סטראוטיפ גברי מסוים שהולך איתי כל הזמן בבחירות בני הזוג שלי אני תמיד הרגשתי מתוך אינטואיציה נשית כלשהיא שהנוכחי הוא בעצם כמו הלשעבר תשמעי אני לא יכולה לאמר שלא ראיתי את זה בא אבל ששומעים את זה ממישהו אחר פתאום זה נשמע כל כך ריאלי תודה רוחלה באת לי לעזר מאוד מימי

למעלה