שבוע טוב!יש לי שאלה,

קיציא

New member
שבוע טוב!יש לי שאלה,

כשאני מנסה להיכנס לפייסבוק מהמחשב הוא כותב לי סיסמא שגויה,ניסיתי עם כל האופציות,הקטע שדרך המכשיר הסלולרי הוא כן מתחבר לי,אפילו החלפתי סיסמא דרך הסלולר וזה גם לא עוזר...ניסיתי לשלוח איפוס למייל וזה לא נשלח.יש אולי למישו פיתרון?תודה רבה!

RayoDeLuz

New member
ניסית לבדוק אם הCAPS LOCK לא פעיל..

לפעמים זו בעיה של הCAPS LOCK.. אה ולפעמים האימייל מגיע לספאם או שלוקח לו קצת זמן...

קיציא

New member
אז זהו,

שבדקתי את הCAPS LOCK וחיכיתי איזה יומיים למייל,בדקתי גם בספאם וכלום.הקטע כמו שאמרתי שבסלולר זה עובד רגיל.ניסיתי גם בלפטופ אחר ולא עזר.יכול להיות עוד משו אולי?

בקי22

New member
או.קי. לי זה גם קרה לפני כמה ימים

הסיבה הייתה kookies נכנסים ל"כלים" >"מחיקת הסטוריית גלישה>ומחיקת קבצי קוקיס אחר כך הצלחתי להיכנס מקווה שעזרתי :)

קיציא

New member
היי בקי,

תודה רבה לך על הנכונות לעזור,עם זאת צר לי אך זה לא פתר את התקלה...זה משגע אותי!...

בקי22

New member
פרט קטן

ששכחתי להוסיף : פייסבוק team ענו לי בערך לאחר 3 ימים מיום שכתבתי להם על הבעיה בכניסה. הם נתנו לי סיסמא חדשה זמנית ואמרו לי קודם למחוק את קבצי הקוקיס ואז לנסות ולהכנס בסיסמא הזמנית שהם נתנו לי. לי זה הצליח וכמובן שמומלץ לשנות אותה אח"כ... תעדכן אם הסתדר לך!

קיציא

New member
אני אנסה,

אבל מה זה הפייסבוק team? איך מגיעים אליהם בשביל לשאול ובשביל תמיכה?

מנסה לעזור..../images/Emo203.gif

קודם כל תמחקי קוקיז וקבצים זמניים.. tools - internet options - browsing history - Delete ואל תשכחי שמיד אחרי עשיית הפעולות הנ"ל את חייבת לעשות איתחול (restart) למחשב ואז לפתוח מחדש את הדפדפן
אממ ותעשי על הדרך סיסמא חדשה.

למעלה