שבוע טוב חברים...

שבוע טוב חברים...

מה שלומכם? השבוע, כפי שאתם בוודאי יודעים, יצא לתחנות הרדיו הסינגל החדש שלי "ונדמה שישוב". שבוע הבא בע"ה יוצא הקליפ לערוץ 24...אפשר היה לראות בתוכנית "תוצרת הארץ" של השבוע האחרון חלקים מהקליפ...מקווה שתאהבו! עוד משהו נוסף שקרה השבוע חחח השבוע יצא לחנויות מהדורת הזהב של האלבום "חושב עליה" שכוללת את "לילה לבן" ו-2 רמיקסים חדשים ל"חושב עליה" אז למי שעוד לא יצא לקנות את האלבום, זה הרגע...

QUEEN5

New member
תודה רבה עידנוש=]

יוו איזה בשורות טובות כמה חיכיתי לקליפ ולדיסק המשודרג.. חח שיהיה לך שבוע מדהים בע"ה!!

עידנייי :]

איזה כייף להיות הראשונה שמגיבה [: שיהיה לך אחלה שבוע... מחכה בקוצר רוח כבר לקליפ.. שיהיה המון המון בהצלחה! אוהבת אותך... :)

תודה עידני..../images/Emo13.gif

מחכה לקליפ בקוצר רוח.. למרות שאני בטוחה שהוא מקסים ומושקע..
שיהיה לך שבוע טוב..
אוהבת..

עידניי:]]

חח איזהה מקסים הבנאדםם הזה,:) יאלהה מחכהה לקליפפפ;] אה ועידני... תודהה רבה על ההודעה ששלחת לי כל כך הערכתי אותך :] חולה עלייך בוביי:] =שירה :] =

עידניי ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה שאתה רושם פה יואוו שיהיה לך הכי הרבה בהצלחה.. והקליפ מהמם ממה שהצלחתי לראות..

נסיךךך שליי..

ונידמה שישובב אוו אווו ונידמה שישובבבב שירר מעלףףףףףףף אני מתה עליוו עידניי יפה שליי אתמול ראיתי אותו בערוץ 22 אצל יאיר לפידד איזה הופעהה דפקתת פשוטט שלמותתת!! קיצרר עידניי אל תישכחח שאני אוהבת אותך הכי הרבה שיש בכולללללללל העולםםםםםםםםםם

למעלה