שבוע טוב חברים

e-magine

New member
שבוע טוב חברים

כמו ששמתם לב, בשבת לא רשמתי בכלל. יש לי כמה בעיות במחשב בבית, שיחייבו כנראה בקרוב שידרוג רציני או החלפת המחשב. הבעיה העיקרית שמונעת ממני רישום בפורומים היא העובדה שדווקא בפורומים הפונטים לא עובדים ואני מקבל כל מיני סימנים מוזרים. קראתי כל מה שרשמתם, אך לא יכולתי כאמור להגיב. אולי זה תרגיל טוב שילמד אותי שגם אם לא מגיבים מייד בפורומים, השמיים נשארים במקומם.
אבל אל דאגה, ממשק הניהול של הפורום עובד גם מהבית, כולל המחיקון ויתר הכלים. בסוף השבוע הזה, באו הרבה מבקרים חדשים לפורום. חלק באו כי יש להם בעיה, חלק באו כי נראה להם שהפורום הוא מקום שכיף להסתלבט בו. כעיקרון, אנחנו לא מתמוטטים מזה שמישהו בא ומנסה לעשות צחוק מהבעיות שלנו, הדברים האלה מלמדים יותר על הכותב מאשר על נשוא הכתיבה. יחד עם זאת, כאשר מישהו בא לפורום, מקלל ומגדף, או שהואמעליב או תוקף גולש בפורום באופן אישי לא ענייני ולא הוגן, הודעתו נמחקת על ידי ובהמשך ננקטים גם צעדים נוספים. כך נהגתי גם הפעם. אני מקווה שאף אחד מהחברים הוותיקים והחדשים, שכתבו כאן בפורום, לא נפגע. מה לעשות? כנראה תמיד יהיו כאלה שירצו להוכיח לנו שהישראלי המכוער חי וקיים והוא יודע עכשיו גם להיות וירטואלי.

למעלה