שבוע טוב חברים

e-magine

New member
שבוע טוב חברים

עבר עליי יום לא כל כך טוב. אני מנסה מידי פעם באמת לדמיין את חיי ללא אינטרנט, או לפחות ללא ניהול הפורום הזה. שירז אומרת שאני מספר על עצמי יותר ממה שאני רוצה. אני חושב שאני מספר פחות ממה שאני רוצה.יש לי מלא מעצורים ומחסומים. כשהתחלתי לצ`וטט חשבתי שאין לי אבל אני יודע שיש לי. אני שואל את עצמי כל יום שאלות. ואז אני שואל את עצמי, למה אתה שואל את עצמך? אולי תשאל את החברה בפורום... אז בואו אני אשאל קצת. השאלה מיועדת לכל מי שנכנס לכאן ורואה את זה. מה בעצם קורה בפורום הזה?

softy

New member
הגעתי כדי לראות האם אני עונה להגדרו

ת של מכור?! מאחר ולא מצאתי כאן הרבה מכורים, ולא הצלחתי לקרוא בין השורות האם אני דומה לחתך האוכלוסיה כאן, אז אספר על עצמי קצת. התוודעתי לאינטרנט לפני כחמש שנים, בהתחלה סתם שוטטות, ואחר כך בעיקר לפורומים השונים, בערך כשלוש שנים אני לא מפסיק לכתוב בלי סוף בפורומים שונים, רק בחודשיים האחרונים נרגעתי מעט. מה שאני שואל עכשיו את המומחים כאן, האם אני מכור? או שאולי אני סתם גרפומן שאוהב לכתוב? בעצם אולי גם אתם כאלו, אתם סך הכל גרפומנים שחושבים שהם מכורים, כי להיות מכור זה כנראה לא רק לפורומים, זה אולי לכל המכלול שהאינטרנט מסוגל להציע. אגב אני גם בונה אתרים באינטרנט, האם זה מוסיף לרמת ההיתמכרות שלי? ואם כן האם זה מסוכן? ואם זה מסוכן ואני רוצה להגמל, האם הגמילה גם מלווה בקריז? ובכלל למה מיוצגים כאן כל כך מעט מכורים? סופטי עדיין לא מודה.

e-magine

New member
ברוך הבא, סופטי

אני באמת לא יודע עם אתה מכור או לא. בדרך כלל אני מציע למבקרים החדשים לעשות טסט עצמי, ואחר כך לחזור ולספר לנו את התוצאות. היות ואני קצת מסתובב בתפוז ומסביב, וראיתי חלק מהדברים שאתה עושה, באופן אינטואיטיבי הייתי מסווג אותך כמשתמש כבד ולא כמכור. וזאת מן הטעם שאינני רואה (כמובן אני רואה מעט מאד דרך האשנב שהאינטרנט פותח) שהמצאותך המאסיבית באינטרנט גורמת לך לאיזושו סבל וגם לא למי שמסובב אותך. לגבי גרפומניה, אצלי לפחות זה יותר סיפורומניה, כלומר שמתי לב שהיתה לי נתייה, כאשר מישהו מספר לי סיפור, להחזיר לו מייד סיפור מישלי, ולפעמים לספר גם בלי הטריגר של סיפור ממישהו אחר. בחיי המציאות אנשים לפעמים חשים אי נוחות לשמיעת סיפור הזולת, ולכן הגעתי למדיום הנפלא הזה שהוא האינטרנט, בו אתה יכול לפרסם את הסיפור, ומי שירצה יקרא ומי שלא, לא, ואם מישהו גם ייתיחס, אז בכלל זה נחמד. לגבי האחרים בפורום, אני רואה שדי נפלה על רובם אדישות, אולי החום של הקיץ משפיע, או שהשיחות איתי פשוט הרדימו אותם, או שנגמלו. באשר לקריז עקב גמילה, כעיקרון כמו שדיברנו כאן, ההתמכרות לאינטרנט איננה דומה להתמכרות לסמים קשים, ולכן לא יכול להיות קריז. גם גמילה מהימורים לא אמורה לגרום לקריז. אך תופעות של חסך קשות יש ויש. אל כך כתבתי גם אני וגם שירז, לא אחת. יחד עם זאת סופטי, אני חוזר ומציין כי אנחנו מדברים על גמילה מההתמכרות ולא על גמילה מן האינטרנט שהוא דבר טוב מועיל ומהנה.

ashlaya

New member
אי - מגי`ן

לדעתי זה אפילו רצוי לשתף בפורום הרי לזה זה מיועד מפורום תמיכה לא?? חוצמזה לא כ``כ מובן לי הם הוחלף ניהול הפורום????????????????????????

e-magine

New member
אשליה את צודקת, אני צריך

להתיישב ולכתוב כמו בנאדם, אחת הבעיות היא שאני מרגיש לפעמים שאני יותר מידי דומיננטי, יותר מידי נדחף לכל דבר, ואולי זה מונע יצירת יחסי אנוש בין החברים,אני אומר רק את ההרגשה, אני לא טוען שיש לי פה איזה מתכון מדעי או משהו בסגנון.

ashlaya

New member
אי מגיין ....

אני באמת לא מבינה.... תראה אני כאן בפורום לא כותבת יותר מידי רק מגיבה בדר``כ במילה 2 אז אולי אני לא מבינה כ``כ מה באמת קורה כאן???? לא חושבת שאתה מגיב יותר מידי וגם אם כן מה רע בזה???.במיוחד שאתה הוא מנהל הפורום לדעתי זוהי אפילו חובה ממש לא מבינה....אולי תסביר לי איך זה ``צריך`` להיות???? יש חוקים בזה?

e-magine

New member
אשליה התחלתי עכשיו סדרה

של הודעות. זה התחיל כתשובה לשירז, התחלתי אתמול או היום, אני מקווה שאני אתקדם בזה,ואשלים את הסיפור ורק אז אוכל להסביר פחות או יותר למה אני שואף בפורום הזה. אשליה אני חושב שאתם מכירים אותי קצת, זה לא עניין של מה צריך להיות,תאמיני לי אני מדבר עם הרבה מנהלי פורומים, וכולם אומרים שהמנהל יכול לרצות אך לא יכול לקבוע. זה עניין של שילוב, החברים מכתיבים את האופי, הפורום מתפתח כתוצאה מההשפעה ההדדית בין הגולשים והמנהל ובין החברים לבין עצמם. אז נכון שאין חוקים, אבל את מתארת לעצמך שלי יש כיוון, הרי לא נלחמתי על הקמת הפורום הזה רק בשביל שיהיה צורה בלי תוכן.

למעלה