שבוע טוב חברים

עליזה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שנהנית עם חברות, לא קל לחזור ולראות שאין את מי לשתף , אבל כייף הוא שלומדים שאפשר לבלות וליהנות ויש חיים לאחר התאלמנות שבוע מלא אור ואהבה
טלי

כח ההעצמה הנשי

ראיתי את זה אצל הגברים שהיו איתי בצבא היכולת לפרגן אחד לשני וכיום בפעילות הזו לנשים בלבד יש המון כח העצמה הנשי הפרגון ההדדי של נשים למען נשים , לחגוג את ראש החודש להכניס שמחת חיים לנשמה למרות ועל אף האלמנות לילדים תמיד ניתן למצוא סידור ליום או שניים ואת חוזרת חזקה יותר להוביל את המשפחה

שבוע טוב חברים

סופ"ש מלא פעילות ,יום הולדת לחברה ואחר כך לנכד ,והיום סתם אורחים שבאו לכייף ץ בקיצור היה מעניין העסיקו אותי .. ואך עבר עליכם סופ"ש? טלי

אתמול היה עצוב ואחר כך נכנסתי לראות מה זה

"העבודה" ואיך זה פועל. כבר לפני שנתיים קראתי את סיפרה של ביירון קייטי לאהוב את מה שיש . מאד אהבתי את דרך הפעולה שלה. ראיתי קטעי וידאו ועלי לומר שזה הרגיע קצת את הכאב. אחותי שהיא מדריכה בשיטה הזמינה אותי לעשות את "העבודה " נתחיל ביום רביעי דרך הסקייפ . היום באו לבקר אותי הילדים המאומצים שלי שהם חברים מאד מאד טובים שלי. ואחר כך גיסתי ובן זוגה. וגם הם אנשים נהדרים. הבת הבכורה שלי ואמא של משה היו כל היום בבית. וזה מה שקרה לי היום.

חשבתי להציע לך אותה

אולי תקראי שוב את לאהוב את מה שיש , זה יעזור לך להתמודד עם מה שיש לך כיום יודעת שביירון קייטי מעולה לי זה עוזר המון להתמודד עם מחשבות כואבות

זה לא לקרוא ספר

זה לתרגל את הנושא ביום יום זו שיטה מעולה לטפלבמחשבות כואבות זה מסוג הדברים שצריך את עקרון להבין ולישם מייד השאילו ממני את הספר אבקש אותו ופתח שרשרת איך לתרגל את השיטה כדי להקל על היום יום בלי שאלות כואבות , דרך להתמודד עם האובדן

למעלה