שבוע טוב חברים

שבוע טוב חברים ../images/Emo13.gif

איש יקר וחביב, כבר הרבה זמן לא כתבתי בפורום הזה למרות שאני מבקר בו לפחות פעם בשבוע. אני די עסוק עם פורום יידיש שאני מנהל. פעם שמת כאן שיר "skiza". מה איתו? האם יש חידושים עם השיר הזה. מאוד אהבתי אותו ואני חוזר ושומע אותו מדי פעם. אני מבין לפי השם שמה ששמת כאן בפורום היה רק "סקיצה" ואתה מתכנן לעבד אותו שוב. יש כבר תוצאה?

ולר´ פראזניק שלנו

יש לי בקשה,הכנסת איזה ניגון לא מזמן לפורום ברסלב,שמעתי אותו ו נורא נהנתי! שאלתי היא האם אני יחול להעתיק אותו לכאן? אם תאשר לי אני אעשה זאת בשמחה

פראזניק

New member
לא!!! ../images/Emo8.gif

הנה, אני כבר מעלה אותו:))) אבל, אני מעלה בתנאי אחד! כשיהיה לך זמן, תן לו ביצוע משלך!!! (קשה, נכון. אבל מה לא עושים בשביל פראזניק?
)

זה דווקא רעיון../images/Emo13.gif

רק שהניגון מורכב והמלודיה קצת קשה אבל בלי נדר אני אנסה. תודה מתוק

שבוע טוב יידישיסט../images/Emo13.gif

אני אגלה לך קצת מה מתרחש אצלי מאחורי הקלעים
בתקופה האחרונה דבר שלא קרה לי הרבה זמן הלחנתי ניגונים רבים. קוראים לזה "מוזה" ונחה עלי רוח ההלחנה ויש לי כבר ניגונים שיכולים להספיק לקלטת שלמה. בינהם גם הסקיצה המדוברת. הכול רשום ומתועד בקבצי midi. אבל הייתי קצת עסוק בעניני פרנסה דבר שמנע ממני להתיישב ליד המקלדות ולהתחיל לערוך את המוזיקה לTASCAM 564 שלי זה לוקח המון זמן. אני צריך בשביל זה משהו כמו שלושה חודשים עם 7 שעות עבודה ביום.ואני גם מתעצל להתחיל עם זה, ברגע שאני רואה כמה עבודה יש לפני...
אני שמח שנהנת מהסקיצה
אני צריך להתחיל לעשות לזה סיקוונסר מסודר,להעלות את זה למכונת ההקלטה,להוסיף אקורדאון וקלרינט וכן הלאה.. הבטחתי לעצמי לא להזניח את זה. ברגע שהדברים יתחילו לרוץ אני אודיע לך:)))ואם תהיה לי אפשרות אני אשלח לך מזה גם דוגמיות. נכנסתי כמה פעמים לפורום אידיש וכל פעם אני נהנה ומתפעל מחדש! תמשיכו ככה

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo141.gif

לפורום לעולם ולכל בית ישראל שבוע שיהיה שקט ומלא בטחון לכל אדם באשר הוא אדם מלווה בבריאות שלום אושר ובשורות טובות.

למעלה