שבוע טוב חברים יקרים.....

יאיר5

New member
שבוע טוב חברים יקרים.....

עכשיו ממש לפני כמה דקות חזרתי מהצפון הייתי שם מיום חמישי בטח שמתם לב שאני לא כאן..... היה יפה אך... כמה שטיול כזה עושה טוב בנשמה כל הירוק הזה כל המים. בחרמון כבר אין שלג כמעט בכלל.לפני חודשים טייגר קשכה ואני היינו בחרמון והיה מלא מלא שלג היום לא היה בכלל שלג אבל הצפון יפה גם אם אין שלג בחרמון.ואיזה אנשים נחמדים יש בצפון כל הזמן מחייכים רגועים נראה לי הנוף הזה עושה להם משהו בנשמה..... בקיצור חזרתי עייף אך מרוצה כמו שאומרים. אז שיהיה לכולם שבוע טוב ותרגישו טוב. יאיר

tiger

New member
מה אתה אומר...

מג´דל שמס כבר לא יושבת בתוך מטר שלג? יש תמונות? שבוע טוב גם לך איש יקר.

יאיר5

New member
אפילו פירור קטן של שלג לא היה שם...

וכן יש מלא תמונות וכמו שאני מכיר את עצמי יקח לי קצת זמן לפתח אותם אבל ברגע שאני יפתח ישר אני ישלח לך. יאיר

../images/Emo141.gif שבוע טוב יאיר,,,קצת באיחור

טוב בחו"ל זה מתחיל היום לא? סתם רציתי להגיד שלום,,,אני בבית מחלימה מהניתוח...

יאיר5

New member
שתהיי בריאה כמה שיותר מהר../images/Emo39.gif

שיהיה לך שבוע טוב שההחלמה שלך תהיה הכי הכי קלה שאפשר. ותחזרי לעבודה ולשגרה מהר
. להתראות בינתיים ורק טוב בשבילך אישה יקרה......... יאיר

tiger

New member
?../images/Emo35.gif

ניתוח ? סליחה?פיספסתי משהוא?הכל בסדר איתך ילדתי? תוק טו מי

יאיר5

New member
לא פיספסת כלום והיא בסדר גמור עכשיו

ואתה לא הכי מכיר אותה טייגר.

tiger

New member
נכון מאוד שאני לא מכיר אותה אבל

היא גולשת כאן מידי פעם ופיתאום היא מזכירה איזה ניתוח שהיא עברה ...חשבתי שאולי פיספסתי משהוא ואני דווקא מישתדל תמיד ליקרא את ההודעות של כולם וניתוחים זה לא משהוא שעובר לידי ככה סתם,נו טוב העיקר שהכל בסדר.

חמודים!!! הכל בסדר איתי טייגר

עברתי איזשהו ניתוח הקשור בטיפולים שאני עוברת,,, אבל עכשיו בסדר,,מחלימה כמעט סופית החלמתי.. עדיין בבית ומתה כבר לחזור לעבודה. יאירוששששש זאת היתה מחמאה???
סוף שבוע נפלא חמודים..

יאיר5

New member
בטח בשבילך רק מחמאות../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ושיהיה לך אחלה סוף שבוע ותרגישי רק טוב!!!!! יאיר

../images/Emo51.gif חמודים,,,היום חזרתי לעבודה

אחרי זמן מה,,, ויאיר האיי סי שלי קצת בשביתה בגלל הלחץ בעבודה אז נשתמע,,,,מתישהו,,,,

יאיר5

New member
אז בשעה טובה שחזרת לעבודה!!!

ויופי שאת מרגישה מספיק טוב בשביל לעבוד אני יודע שאת מאוד אוהבת תעבודה שלך(כמו שצריך). טוב אז העיקר שהכל בסדר אצלך וחזרת לשיגרה מתי שתתפני קצת ויהיה לך קצת זמן אז האיי סי אצלי דולק כל הזמן ואני מקווה לקבל הודעה ממך בקרוב. להתראות עד אז
יאיר

tiger

New member
נו שיהיה במזל טוב...../images/Emo65.gif

עבודה זה דבר חשוב.בימיוחד כזו שאוהבים

למעלה