שבוע טוב חבריה !

שבוע טוב חבריה !

מה המצב חברה ? הכל טוב ? מקווה שסבבה. אני מביא לכם קישור לטורים של הרב שרלו באתר של "ידיעות אחרונות" - ynet תהנו !!! ושבוע טוב לכולם .

ספור מצחיק

נופר, אמא לסבית, מספרת: ביום רביעי - ערב סוכות, טיילנו במאה שערים עם הילדים, ועם בני הדודים של זוגתי שבאו אלינו מאמריקה לשבועיים. חווייה ראשונית לרוב המשתתפים... היתה צפיפות איומה והמולה הסטרית: כל מטר - דוכן לממכר קישוטי סוכה צבעוניים ומנצנצים, או ארבעת המינים על האביזרים השונים. וכמובן כל הקהל שלבוש בתלבושות מגוונות (הילדים שמעו את המילה "חרדים" בפעם הראשונה עם הסבר) הגדול שלנו, ממרומי הכתפיים הבטוחים של זוגתי, מתפעם מהמתרחש, ומכריז בהתרגשות: "יה, כ"כ הרבה אנשים פה, זה ממש כמו מצעד הגאווה!" (העתקתי מכאן)

זה משהו ממש ההפך

שילדים ששומעים את המילה הומואים, ואז הם שואלים מה המילה הזאת . ובאמת סיפור מצחיק.

נכון!

ישראל הולכת ומתחלקת לקבוצות שהן ממש "ההיפך". הפער הולך וגדל...מבאס נורא.

אבל מה שהכי מבאס אותי שעדיין כיום בשנות

האלפיים המילה הומו נחשבת כקללה . הפכו את האנשים שבעצם חיים את החיים שלהם ככה לבדיחה ולצחוק וללעג . השם ירחם איזו מדינה שבההורים מגדלים ומחנכים את הילדים שלהם פשוט בושה .

likud1

New member
זה תלוי במשפחה

אני זוכר שעוד לפני שסיפרתי לאמא שלי, מישהו אמר במשפחה למישהו אחר "הומו" כקללה, אמא שלי מיד אמרה שלא להשתמש במילה הזו כקללה. לגבי המילה עצמה, זה סוג של מטבע לשון כבר... כמו שאומרים על עדות אחרות מילים שמבטאות איזושהי תכונה. אמנם לא טוב, אבל מתרגלים.

זכית באמא נפלאה!

יש מקומות בעולם בהם הכינוי "יהודי" נחשב לקללה. אני מקווה שאפחד לא מרגיש פחות גאה ביהדותו בשל העובדה הזו. גם המילה "הומו" לא פוגעת בי כבר המון שנים. זה הפסיק להעליב לגמרי מאז שאני אומר אותה על עצמי בפרהסיא ובגאוה גדולה. אז הנה לך עוד סיבה למה כדאי לנו להיות מאד גאים ונראים. (רוצה להגיד לך שאתה הליכודניק הכי חמוד שפגשתי מעולם)

למעלה