שבוע טוב ושלום לכולם

ט ו ט

New member
שבוע טוב ושלום לכולם

קוראים לי אדר ואני בת 17 מהמרכז משום מה נורא בא לי לעשות שרות בזכרון יעקוב ורציתי לדעת עם עוד מישהיא ביררה ש ם או עשתה שם ו יכולה לספר לי על מהקום ועם כדאי בכלל להית ושם ומי שרוצה סתם לדבר אז האי סי שלי הוא 144810962

Mיקי_

New member
את מדברת על פנימיית רננים?

שבזיכרון? אם כן, אני הייתי שם... אני מוכנה להרחיב, אבל אל תבהלי מהתיאור שלי. זה מקום מאד מאתגר בכל מקרה אבל גם מאד מאד לא פשוט... המשך יבוא אם זה המקום שאת מדברת עליו.

M o n a L i s a

New member
אני מכירה שתי בנות שירות ברננים ../images/Emo13.gif

זאת פנימיה לילדים עם בעיות נפשיות, נכון?

Mיקי_

New member
נכון ולא נכון

זאת בעיה לילדים פוסט אישפוז וכאלו שהוצאו ממשפחות הרוסות ילדים עם עבר והווה לא קלים, הם נמצאים בפנימיה סגורה אך בבי"ס פתוח... הם ילדים לא קלים והטיפול בהם לא קל והוא מתחיל מדאגה מתמדת ונגמר בהולדינג... לי זה לא התאים כי היה לי קשה מידי, ביומיים שהייתי שם להתנסות, לקבל את הנוקשות לפיה המקום פועל (אבל אני מבינה לחלוטין מדוע המסגרת היא כזו) את המצוקה הנפשית של כל כך הרבה ילדים שנוחתת עלייך כמדריכה שלהם, ומדובר בכמות לא קטנה של ילדים... אין ספק שזה מקום חשוב, וצריכה מי שתלך לשם הרבה תעצומות נפש. מה שבטוח זו לא שנה "קלה ופאנן" למי שבוחרת ללכת לשם, אבל מה שלוקחים אח"כ לחיים הוא משמעותי וחשוב מאד... אגב, שם פירסינג למשל זה מילה גסה...

Mיקי_

New member
מדריכה חברתית של הילדים

אחת אחראית עליהם, על שעות ההעשרה שלהם על בטחונם ועל התעסוקה שלהם...

ט ו ט

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה

תודה על קבלת הפנים החמה הייתי מעוניינת שתפרטתי עוד אם הם מקבלים שם מאוד מבחינה דתית מה הנוקשות שלך כלפיהם או שאם יש לך את הטלפון של הרכזת שם מראש תודה מתה עליכם

Mיקי_

New member
אין לי שמץ של מושג בכל אחד מהדברים

האלו, כי הם ממש ממש לא עניינו אותי... ואני הרי היום עובדת במקום אחר... ואת צריכה לפנות אליהם דרך שלומית, פשוט תבקשי מאבישג (רכזת שיבוצים) פרטים אל רננים...

למעלה