שבוע טוב ופורה לכולן

מצב
הנושא נעול.

TALIATELA1

New member
שבוע טוב ופורה לכולן

שבוע טוב ופורה לכולן
אנחנו שבוע אחרי הזרקת אוביטרול וכל המשתמע מכך (סקס בעיקר, בתקווה שלא נזדקק לעבור שלב). לבנתיים, בעלי קיבל הפניה לבדיקת זרע, שיהיה למקרה ולא ניקלט בטיפול הראשון. (בנסיונותינו הקודמים, הזרע וגופי הוכיחו את עצמם כבר בנסיון הראשון להרות). שאלה לי: כמה זמן עד שמקבלים תשובות לבדיקת זרע? ו...... מתי רצוי לעשות בדיקה לביטא בתקווה לקבל תשובה אמינה? נכון להיום, אני לא חשה בשום שינוי בגופי... ביום הזרקת הכוריגון נצפו ב-U.S 2 זקיקים: 21 ו-18 ס"מ... רירית טובה איך עומדים במתח הזה??? בצפיה הזו???

TALIATELA1

New member
נסיונותינו הקודמים=הריונות ספונטנים

שבוע טוב ופורה לכולן
אנחנו שבוע אחרי הזרקת אוביטרול וכל המשתמע מכך (סקס בעיקר, בתקווה שלא נזדקק לעבור שלב). לבנתיים, בעלי קיבל הפניה לבדיקת זרע, שיהיה למקרה ולא ניקלט בטיפול הראשון. (בנסיונותינו הקודמים, הזרע וגופי הוכיחו את עצמם כבר בנסיון הראשון להרות). שאלה לי: כמה זמן עד שמקבלים תשובות לבדיקת זרע? ו...... מתי רצוי לעשות בדיקה לביטא בתקווה לקבל תשובה אמינה? נכון להיום, אני לא חשה בשום שינוי בגופי... ביום הזרקת הכוריגון נצפו ב-U.S 2 זקיקים: 21 ו-18 ס"מ... רירית טובה איך עומדים במתח הזה??? בצפיה הזו???
נסיונותינו הקודמים=הריונות ספונטנים

העין ה 3

New member
תחשבי חיובי!

שבוע טוב ופורה לכולן
תחשבי חיובי!
אם הזרע וגופך הוכיחו את עצמם בעבר - אולי הם ישחזרו את ההצלחה... בדיקת בטא רצוי לעשות 16 יום לאחר הזרקת האוביטרל שהם 14 יום לאחר הביוץ (בערך, תלוי באיזה שעה הזרקת). אם את ממש לא מצליחה להתאפק אפשר גם יום קודם... אין שום סיבה שתחושי בשינוי בגופך בשלב הזה. רוב ההריונות מתחילים בלי לחוש שום שינוי. לעיתים רחוקות, מספר ימים לפני מועד בדיקת הבטא, מתחילים להרגיש כאבי מחזור, תכיפות במתן שתן וכו' - אבל ממש לא בהכרח. ואם בכל זאת תאלצו לעבור לשלב הבא - תוצאות של בדיקת זרע באופן תיאורטי אפשר לקבל באותו יום. משום מה, ברוב המכונים זה לוקח מספר ימים, אבל אם לוחצים עליהם - הם עושים את זה יותר מהר. בהצלחה! נ.ב. איך עומדים במתח הזה? אין לי מושג...

anguly

New member
כל שנותר לי לומר - בהצלחה!

שבוע טוב ופורה לכולן
ורדה כבר כתבה הכל... לאף אחת אין מושג איך עומדים בלץ או איך מזהים אם יש או אין הריון לפני בדיקת בטא. מחזיקה אצבעות לבטא חיובית.

TALIATELA1

New member
תודה, תודה ../images/Emo141.gif

ורדה כבר כתבה הכל... לאף אחת אין מושג איך עומדים בלץ או איך מזהים אם יש או אין הריון לפני בדיקת בטא. מחזיקה אצבעות לבטא חיובית.
תודה, תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה