שבוע טוב ומצוין! בס"ד הי לכולם אני חדשה פה!
א אור 16 המקורית New member 13/3/04 #6 מה לא הבנתי? למה לא עונים לי אוף זה מעצבן אני הולכת בי... כאלו הלו למה אף אחחד לא עונה בבקשה תענה או תעני לא יודעת?
מה לא הבנתי? למה לא עונים לי אוף זה מעצבן אני הולכת בי... כאלו הלו למה אף אחחד לא עונה בבקשה תענה או תעני לא יודעת?
ר רולי NO 1 New member 13/3/04 #9 מה לענות? ענו לך שלום ובהצלחה..זד לא הצאט שמסתמא באת משם..לאט לאט יענו לך או שלא...
א אור 16 המקורית New member 13/3/04 #11 אאאא קודם כל לא הייתי בצא'ט זה א' וב' כי זה לאט ואין לי כ"כ זמן
ל ל ו א י L U H I New member 13/3/04 #7 שאלה מה זה אומר "המקורית", שיש אור 16 שהיא לא מקורית? ולכן את באה להזהיר שאת ואת בלבד המקורית ולא אף אחת אחרת, לא הבנתי.
שאלה מה זה אומר "המקורית", שיש אור 16 שהיא לא מקורית? ולכן את באה להזהיר שאת ואת בלבד המקורית ולא אף אחת אחרת, לא הבנתי.
א אור 16 המקורית New member 13/3/04 #10 כן זה בדיוק משהתכוונתי כיוונת לדעת גדולים, סתאאאאאם בכלל לא חשבתי על זה פשוט זה היה השם הפנוי... מבין???
כן זה בדיוק משהתכוונתי כיוונת לדעת גדולים, סתאאאאאם בכלל לא חשבתי על זה פשוט זה היה השם הפנוי... מבין???
ר רולי NO 1 New member 14/3/04 #13 לפחות אל תגידי לה.. את זה ישר שהיא חדשה.גם אם את חושבת שזה ככה.ותדעי לך את דוגרית כאן וזה יפה מאד.אבל זה פורום כאן ולא כותבים כל מה שרוצים אין מה לעשות..
לפחות אל תגידי לה.. את זה ישר שהיא חדשה.גם אם את חושבת שזה ככה.ותדעי לך את דוגרית כאן וזה יפה מאד.אבל זה פורום כאן ולא כותבים כל מה שרוצים אין מה לעשות..
ב בת סמינר New member 14/3/04 #14 למה לא??? דווקא בגלל שזה פורום וזה וירטואלי אפשר לכתוב מה שבאמת חושבים בלי לפחד...
ר רולי NO 1 New member 14/3/04 #15 אוקי בסדר.. רק תדעי לך שאת היחידה כאן שכזאת. וראית את התגובות על השירשור שלך לגבי הבילויים לחרדים..אז מה את רוצה? ואני בטוח שהרבה כתבו שם דברים והם מתנהגים בידיוק ההפך!
אוקי בסדר.. רק תדעי לך שאת היחידה כאן שכזאת. וראית את התגובות על השירשור שלך לגבי הבילויים לחרדים..אז מה את רוצה? ואני בטוח שהרבה כתבו שם דברים והם מתנהגים בידיוק ההפך!